arkadaşlar sabah pc ye actım ekrana mavi bişiler geldi sonra ekran acık sarı rengine büründü yine normal şekilde kullanıyoım ama acık sarı renkte sadece ve bir süre sonra ekran buğulandı monitörün içinden bi ses geldi sonrada bi yanık kokusu ben hemen mon. fişini çektim sonra tekrar taktım tabi bi süre bekledim şuan yine eskisi gibi sarı renk var öle işimi görüom mon.kasaya giden fişine çıkaırp takyım bişi yok sizce sorun neyden kaynaklanıyor
Monitörün Tüplü mü ? Tüplü ise yanında Haparlör yada mıknatıslı bişi varmı ?
evt kardeş tüplü ama yanında mıknatıslı bişi yok yani masanın üzerinde sağda kasa solda mon. var az önce anlattığım kokuda gitti ekranda sadece hafif sarılık var şimdilik tabi
Monitör meknaik olarak zarar görmüş. CRT lere fazla güven olmaz zaten hemsağlık hemde kalite açısından, 2-3 yıl içerisinde sasçmalamaya başlıyor
dostum.. pc ekran kartı giris kısmına bak oynat monitorun kablosunu asağı yukarı sanırım içindeki tellerde kopma var..
quote:
Orjinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI
dostum.. pc ekran kartı giris kısmına bak oynat monitorun kablosunu asağı yukarı sanırım içindeki tellerde kopma var..