Şimdi Ara

lutfen bilgili abilerim ablalarim kardeslerim bakin bir (tercih hakkinda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abiler ablalar kardesler. ozet geceyim normalde 92 bindeyim ama okul sagolsun 97 bine geriledi siralamam. ygsden kki haftavonce babam kalp krizi gecirdi bypass oldu ondan sonra ben ne ders calisabildim ne de soru cozebildim anlayacaginiz lys karambole gitti turev integralsiz sinava girdim. her neyse bir sene daha sinava hazirlanma ihtimalini dusunmek bile kalbimin agrimasina sebep oluyor. 97 bindeyim ve cukurova makine ikinci ogrwtimin olmasini her seyden cok istiyorum. yemin ediyorum adak bile adadim kurban kesip yoksullara dagatacam o kadar cok istiyorum.

gelelim mevzuya tek iki tercih yapmayi dusunuyorum itu odtu vs. olmadiktan sonra yasadigim sehirden disari cikmak anlamsiz geliyor ki cukurovada kotu bir uni degil.

cukurova makine ikincibogretim
    2012 de 76
    2013 te 87
    2014 te 92 binle almis. ben 97 bindeyim. bu seneki sinava giren sayisi sinavin zorlugu vs. goz onune alindigin da sizce girebilme ihtimalim nedir. cok korkuyorum gencler ya.
    (dipnot: ornegin bilgisayar ikinci ogretim 2013 te 93 binle 2014 te 99 binle almis yani boylr bir sicrama olabilirmi makinede de?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Kardeş öncelikle geçmiş olsun babana ,çok üzüldüm inş girersin son 2 senedir 11 bin,5 bin düsmüs bu sene neden düsmesin garanti değil ama gelme ihtimali gelmeme ihtimaline ağır basıyo inş gelir

• insallah kardes ya insallah olur

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Akilli olun arkadaslar..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.