Şimdi Ara

lütfen bir bakın :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben yazın alanyaya gideceğim ve bir psp almayı düşünüyorum yeni çıkan psp 3000 modellerinden alsam hafıza kartından oyun oynayamıyormuşum araştırdım baya

ve psp slim 2000 almaya karar verdim ama ondada oynayabilmek için kırdırmak gerekiyormuş ve ben bunu yapan biryer bulamadım şöle kırılmış temiz bir psp nereden alabilirim alanyadan orada bilmiyorsanız mersine de gidebilirim sırf bunun için yardım ederseniz çok ama çok sevinirim

• valla kırılabilen psp'ler piyasada neredeyse yok benim bildiğim!!

ama ikinci el bölümüne bakarsan, gerçekten temiz psp satan, güvenilir bir çok kişi var

araştırmadan geçme derim
  • Ewet ugrasamam dersen 2. el fiyatları düştü temiz aksesuarlı ve umdli makineler 300e alınabilir.
  • khalkedon Adlı üyenin açtığı konuya baktımda bu arkadaş satıyormuş ama hala satıyormu bilmiyorum bu kişiden almaya karar verdim ben ama istanbula gi me şansım yok bakacam başka önerdiğiniz bir kişi varsa söyleyebilirsiniz 2. el alırım veya sorun değil ama ölde direk telefon açıpda kargo ile yollayın parasını yollayacam desem bilmiyorum güvenili,r olur mu böle bi site üzerinden almak lazım

quote:

http://resim.donanimhaber.com/m_19461273/mpage_1/key_//tm.htm#19461273
    burada satıyo arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.