Şimdi Ara

LÜTFEN BİR BAKIN TERCİH YAPAN ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    (inşllh kazanırsın)
  • despuche

birlikte çözsek bu kadar olurdu sanırım.puanın tam olarak kaçtı?itü mimarlık gelir bence sana 1000 kişi zaten tıplardan hesapla.

ArkandayIM ve zayef-

tabi ki var farkındayım herşeyin.ama tıptaki ve mühendislikteki kontenjan artışlarını göz önünde bulundurmak gerekir.
  • çüşşşşşşşşş arkadaşlar ya naptınız?diş gelecek bence sana en kötü ihtimal marmarae eczacılık gelir
  • puanım 344,711
  • herkes söylemiş ama bende söyleyeyim..
    keşke eşeği sağlam kazığa bağlasaydın..
    risk almışsın biraz..
    yinede inşallah istediğin gibi olur.
  • haklı olabilirsiniz o yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama kontenjan artışlarını hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz gibi geliyor bana.ne kadar talep olursa olsun ben zaten tıp istemiyorum ve 1000 kişilik bir kayma olur orda gibi geliyor en az.diğer mesleklerin kontenjanlarını hesaba katınca daha da yükseliyor bu.ama bakalım ya belli olunca yine konuşuruz şurası geldi ya a gelmedi 1 sene daha burdayım diye.

despuche puanlarımız acayip yakınmış ya.
  • senin kaç :d
  • marmara eczacılık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: stewieandcartman

haklı olabilirsiniz o yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama kontenjan artışlarını hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz gibi geliyor bana.ne kadar talep olursa olsun ben zaten tıp istemiyorum ve 1000 kişilik bir kayma olur orda gibi geliyor en az.diğer mesleklerin kontenjanlarını hesaba katınca daha da yükseliyor bu.ama bakalım ya belli olunca yine konuşuruz şurası geldi ya a gelmedi 1 sene daha burdayım diye.

despuche puanlarımız acayip yakınmış ya.

bulunduruyoruz ya. biz de istediğin yer gelsin isteriz tabi. 1000 tane tıp artmış diyolar 1000 kişi geriye kaysa başka ne artış var ki? mühendislik demişsin de boğaziçi, bilkent, sabancı, odtü de öyle artış yok ki? çukurova makina'nın kontenjan artışı da sana etki etmez. sağlığa talep sürekli artıyor. geçen sene 11000-12000 le almış bi mühendisliği yazsan kesin gelir derdim. ama diş bilemiyorum.

• Marmara Üniversitesi Eczacılık geldi arkadaşlar...
  • Hayırlı olsun. İstediğin bir bölümse sorun yok.
  • zaten 10 tane tercih yaptım o yüzden hepsi istediklerimdi.teşekkür ederim bu arada.
  • Yorumlara baktım da affınıza sığınarak söylüyorum sanki geçen yıldan kalma gibi bir hava var. Arkadaşlar ne yaptınız ya bu sıralamaya bu tercihler bu yıl gelmezse artık.yukarıda arkadaşın birisi bahsetmiş sadece tıpta kontenjan 1000 kişi arttı çok yüksekti gelme ihtimali ve de gelmiş zaten

Hayırlı olsun hocam başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 13 Ağustos 2009; 2:46:30 >
  • teşekkür ederim hocam.ben de gelir diye düşünmüştüm ama bu konudan sonra biraz üzülmüştüm gelmezse diye.ama istediğim bir yer oldu.
  • Hayırlı olsun dostum. Açıkta kalman düşük ihtimaldi ama sen 1000 önüne girmişsin güzel olmuş. Tebrik ederim.
  • Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Diş hekimliği yazsan gelirdi bence. Samsun yazmışsın onu niye yazmamışsın anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.