Şimdi Ara

Lütfen bir el atın; 2014 Yeni Polo mu alınmalı? yoksa 2014 Yeni Fiesta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisi arasinda fiesta daha mantikli. Ancak o paralara ikisi de alinmaz. Ne günlere kaldik. 50 bin liraya b sinifi araç almayin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla fiyatlar acayip uçmuş nerdeee bu kasaya 2011 de verdigimiz 38 bin tl fiyatlar. 2011 de fiesta 1.4 dizel x titanium 38 bin tl idi full ve camlar fabrikasyon karartilmis varin hesabini siz yapin suan 20 bin koymustur uzerine rahat

• Polo, B sınıfı pratik bir arabanın olması gerektii gibi sade ve basit bir araba. Ne var ki malesef Polo'lar test edildikleri güvenlik donanımıyla gelmiyorlar. Bu devirde bilinçli tüketici kaza testi olmayan bir arabayı tercih etmez.
  • Son kasa Fiesta Titanium donanımda malzeme ve işçilik olarak bir üst sınıfla yarışıyor. Yalnız fiyatlar aşırı arttı. X paket ve güvenlik paketli Fiesta' dan şaşmayın derim. Sony müzik sistemi de alırsanız tadından yenmez.

• fiesta daha spor geliyor sanki , bence fiesta hep ST hayranlığım var belki o yüzden

Lütfen bir el atın; 2014 Yeni Polo mu alınmalı? yoksa 2014 Yeni Fiesta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

DSG kullanan arkadaşım vardı hiç memnun değildi tamir falan yaptırmıştı... fiesta tavsiye ederim...

Nick mekatronikçi, belli ki konuya hakim bir arkadaşımızsın. Bu yüzden DSG sorunlu demek için arkadaşını referans göstermen biraz şaibeli olmuş. Enteresan. Dsg sorununu sadece kullanıcılarından dinleyelim, arkadaşlarından değil. Cevap olarak ..Neyzen..'in konusunu da kimse vermesin. Onu biliyoruz. Dsg sorunlu arızalı vs binlerce yorum geliyor. Sorunu gerçekten yaşayan kişilerin konuları tek tük.

Polo fiesta karşılaştırmasına gelince fiesta o segmentte bence daha ağır basıyor. 2014 poloda değişiklik var mı bilmiyorum ama fiesta daha iyidir. Bir de fiestanın yeni dış görünümü var tabi. Belki siz beğenebilirsiniz ancak ben o ön tamponu hiç sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 14 Haziran 2014; 14:46:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiesta
  • Yan hava yastığı olan bir araç tercih etmenizi öneririm. Poloda olmadığını biliyorum. Yeni kasa-makyajda da gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.