Şimdi Ara

Lütfen bir el atın; 2014 Yeni Polo mu alınmalı? yoksa 2014 Yeni Fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki aracıda iyi bilen arkadaşlardan ricam hangisi daha mantıklı bir seçim olur yarın gidip bu 2 araçtan bir tanesini alacağım lütfen beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim..

Not: aracı benzinli ve otomatik vites olarak düşünüyorum. + ford'ta 24 ay %0 faiz seçeneği varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan -- 9 Haziran 2014; 16:06:14 >

• fiestanın manuelini kullandım(dizel) iyi bilirim yakıt tasarrufunda felan iyidir.. Ama sizin tercihiniz otomatik olunca şunu söyleyebilirim, muhtemelen alacağınız polo DSG şanzımanlıdır.. DSG şanzımanı iyice araştırmanızı öneririm.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
  • bende polo var Allah tan garantili 2 kez dsg den tamir gördü garantiden.. ama bitince alan ne yapar bilemem.. ki önermemde.. yenisi değişmişse onada lafım yok benim ki 2012 model 1.2.. fiestayı bilmiyorum eskisini kullandık 8-10 ay direksiyom kutusu bi türlü düzen tutmadı sattık ki bunda düzelmiştir kesin...
    b sınıfında en çok beğendiğim 1.5 yıl kullandığım kıa rıo sporty di her anlamda memnundum ama mpv almak için sattık ki keşke dursaymış fiyatı çok arttı.. ben 40 a sıfır aldım 2012de şimdi 53 lerde ama c sınıfından dolu bi araç bi göz at istersen..
  • 1.2 TSI DSG Comfortline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG'den uzak durun derim Fiesta alınır
  • DSG kullanan arkadaşım vardı hiç memnun değildi tamir falan yaptırmıştı... fiesta tavsiye ederim...
  • 50 bine polonun konfort paketini(orta) alabiliyorken aynı paraya fiestanın titaniumx paketini yani yeni tabirle full paketini alabiliyorsunuz.

İkiside süper araç.Hoşunuza gideni alın yalnız:

Ama şu dsg olayını biraz daha araştırın derim.

Edit:Şunuda belirteyim.Fordun 24 ay sıfır faiz kampanyasını kullanırsanız 1 lira bile indirim yapmazlar.Ama dışardan kredi çekeceğinizi söylerseniz 24 bin liranın faizi kadar size indirim yaparlar.Tecrübeyle sabittir.Benim öyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 9 Haziran 2014; 17:55:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dsg'nin sorun çıkarma potansiyeli yüksek. Fiesta tavsiye ederim.
  • Fiesta

• Aynı fiyata özellikle güvenlik konusunda hangisi donanımlıysa onu alırdim ben alsam
  • bence fıesta
  • fiesta iyi de esp filan titanyuma da güvenlik pakeyiyle geliyor sanırsam.gerci fordun tüm araçlarında öle en üst donanıma bakıyorsun ucuz ama zaten cogu seyi paketle satın alınıyor göründüğü kadar ucuz değil fordlar.
  • 1.6 TDI Polo aldı arkadaşım geçen gün 48 bin liraya DSG şanzıman tabii 1 2bin km de araç. Fiesta'dan daha kaliteli duruyor.
  • Kesinlikle Fiesta alın.Taş gibi araç.Bundan eskisi kötüydü ama bu kasası bir harika dostum.Kapılardan tut her yeri tok hissettiriyor.
    Poloyla uğraşmayın tosbağa gibi bir araç.
    Eğer imkanınız varsa Fiesta Dış renk kahverengi iç rengide kahvemsi bir şeydi titanium alın.
    Araç hem normal modda hemde sport modunda istediğinizi yapıyor gerçekten çok güzel bir araç :)

• fiestadan sasmayin derim..

• Güvenlik paketli bir Fiesta tercih ederdim. Cidden sınıfının üstünde işçilik ve trim kalitesi var. Tasarım olarak bence daha iddialı.

• Bugünlerde fiesta 1.5 TDCI Titanyum full paket için bayilerden fiyat alan oldumu acaba, ne kadar diyorlar, birde 24 bin tl ye 24 ay sıfır faizli ödeme varmış bu şekilde alınsa bayilerden fiyatı ne olur, web sayfasındaki fiyatlardan daha aşağı fiyat çekiyor bayiler, fiyat alanlar lütfen yazsınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesta 1.0 ecoboost + powershift titanium+güvenlik paketi tavsiye ederim
  • muratcan kullanıcısına yanıt
    otomatikse eğer ecoboost 100 170 powershıft titanium +X+ güvenlik paketli alın geçin
  • 24 ay sıfır faiz seçeneği ile ben olsam Ford Fiesta alırdım.
    daha ekonomik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.