Şimdi Ara

lütfen birisi yardim etsin insanlar beni görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bi web cam var arkadaslar driveri kayıp bulamıyorum
    markası pcchips seri numarası yok bunun
    www.driverguide.com www.pcchips.com driver com a bile baktım hiç bir yerde yok eger bu kaeradan kullanan varsa lütfen driverini göndersin
    [simage][/simage]arkadaslar resimdeki kamera lütfen birileri yardım etsin bana

• kameranın modeli etiketinde yazar o modeli belirtirseniz bulabiliriz.
  • evet mutlaka bi yerlerinde model yazar bulmaya çalış
  • denetim masası / sistem / aygıt yöneticisi
    webcam i takınca orda görüntü aygıtları başlığı altında cam i göreceksin
    sağ tıklayıp özelliklere gir markası yoksa bile bi şeyler bulabilirsin
  • yaw hiç bi allah1n kulunda yokmu bu cameran1n driveri beaaaa
    pccihips.com daki driverlerde olmuyo arkadaslar bi el atin
  • webcam win98 için üretilmiş de sen bunun xp driverını arıyorsan unut gitsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1661

webcam win98 için üretilmiş de sen bunun xp driverını arıyorsan unut gitsin :)

usta bu camerayı ben xp ile kullanıyordum driveri kayboldu hem eski camera diil bildigim kadarıyla sadece 98 için üretilsin anlamsız... bu arada win 98 ilk cıktıgında 350 k web cammı vardı arkadasım. yardımcı olamayacaksan madem yalan söyleme.
    ya arkadaşlar yokmu bu cameradan kullanan
  • arkadaslar yokmu yard1m sever daha önce bir iki arkadasimiz hava atti bende var yardim ederim diye ama durum farkli millet acaba formu hava olsunmu diye kullan1yor diyecem dilim varmiyo walla
  • http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?CategoryID=6&Typeid=31&detailid=294&DetailName=Driver&DetailDesc=USB%20PC%20Camera&MenuID=94&LanID=0
    bu link teki driverı yükle bendede pc chips marka cam var ayrıca direcx 9.c yükle pc ne ondan sonra çalışıcaktır .
  • arkadaslar lütfen yokmu bu kamerayi kullanan pccihips.comdaki olmuyo lütfen yardim elinde driver olan varsa atarsa minnettar olurum
  • bu kamerayı biliyorum
    win 98 için driveri olacak driver guide gibi bi yerlerde
    ama xp için ben de arayıp bulalamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: www

kameranın modeli etiketinde yazar o modeli belirtirseniz bulabiliriz.

• olmaz öle 98 e göre üretim falan sallamayın milletide yanıltmayın

arkadaşım makinanın bağlantısının usb mi s band (sarı soket) olduğunu yazmamışsın

sana birkaç çözüm önereceğim

usb ise kameraya şekil olarak benzeyen başka kameranın driverini yükle örneğin jaguar jtech 300 için ben orite c300 driverini yükledim çalıştı

eğer usb değilse driver sorunun yok çünkü onlar tv kartına bağlanıyor ve onun üzerinden çalıştığı için driver istemiyor

bunlar yetmezse yaz buraya başka çözümlerde var
  • arkadaşlarım ilginize teşekkür ederim resimde gördügünüz kamera usb dir etiketi olsa kendimde driverguide yada driver sitelerine bakarım yardım istiyorum belki bu kameradan kullanan olur diye felan lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaokur1984 -- 8 Mart 2005, 22:00:18 >
  • selam hoca oo kameradan çok kurdum müşterilere... yarın iş yerindde bir bakmam gerek eger bulursam msn den yollarım ok

msn:aybilnet@hotmail.com
  • bende aynısından kullanıyorum kameranın bende var bu camden sana nasıl yollıcam ?
    msn serkantakur@hotmail.com
  • Yaw Nerden Buldun Sen Onu
  • bende cd si var
  • serkan ve aybil arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

quote:

forum dedigin budur arkadaşlar yaw birebir yardımlaşmadır

quote:

TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.