Arkadaşlar ya forma yazılanları okudum.. Bendeki premium olduğu halde oyunda sık sık(1-2dk da bir) dc oluo ve özellikle farkettim oyunda az insan olan kuytu yerlere gittiğimde oyunda çok az donma oluor.. Çok kalabalık yerlerde max 2dk dayanabilio bilgisayar donuo ve hemen 1dk içinde dissconnect from server oluo.. Bu sıkıntıdan sonra dc olayını ben de araştırdım. Önce ekran kartı zannettik. Değilmiş. Sonra format attık yine çözülmedi. Sonra ekran kartının son sürücülerini yükledik. Bir fayda etmedi. En son modeme geldik. O da ADSL X5 zoom. Sitede kimileri bunun ısındığında nete reset atıp yeniden bağlandığından bahsetmiş. Kimleri bunu kabul etmemiş. Sorunun bence 2 güçlü nedeni olabilir. Birincisi modem. İçindeki firewalla ilgisi de olabilir bu küçük bir olasılık. Modemin altyapısından kaynaklanabilir. İkincisi ise TTNET. Fakat eğer TTNET ise evde bir çok TTNETİ olan ve knight oynayan insan var. İnternet kafeler de TTNETi kullanıorlar fakat oralara gittiğimde hiç oyun donup da dc olmadım ve bir sürü de para verdim. Yani sorun TTNETden kaynaklanmıyor. Tek ama tek bir cevap kalıyor o da DEĞİŞİK BİR MODEM KULLANMAK! Onu da deneyeceğim. Bu arada sorunun bilgisayarda oldunu düşünmüorm çünkü özellikleri 2Gb 400Mhz RAM, P4 2.8 Ghz işlemci, 256Mb/512MB destekli ATI X850 ekran kartı (Fiyatı 400 milyondan aşağı deil), 512Mb bağlantı hızı ve 3gb limiti olan ADSL..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme