Şimdi Ara

LÜTFEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadsad3318

buyur dostum umarım görebilmişsindir
     LÜTFEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM

Üst görünmeyen mavi yerde ne yazıyor orası lazimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİCK HERE TO CLOSE THİS TİCKET ticketi burdan kapatabilirim sence kapatıp yeniiden mi göndereyim
  • sadsad3318 S kullanıcısına yanıt
    Has the issue been fixed? Click here to close this ticket.

böyle bir yazısı ise bekle 1-2 gün daha
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadsad3318

aynen öyle

tmm 1-2 gün bekle
  • IMPORTANT!

*If your Steam account has been hijacked, your computer's security may be compromised as well.*

Please reply to this ticket after completing these steps to confirm that your computer is secured and free of malware:

1) Scan your computer for viruses, key loggers, spyware, and other malicious code with a virus scan utility that has the most recent virus definitions.

2) Change your SteamPowered.com Support Account password and the password for the e-mail account you are using to contact Support. If you no longer have access to the email that is associated with your account, please reply with your new email address.

Finally, to ensure the speediest results, please make sure you have provided adequate information and proof of ownership:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

Bu cevabı aldım sanırım steampowered de yazan lardan hani paypal visa veya cd keyi yazıp gondermemi istiyorlar bu bilgi elimde bu yeni bir ticketle mi gondermeliyim yoksa bu ticketin devamına mı

Steam hesabınız kaçırıldı * Eğer bilgisayarınızın güvenlik de bozulabilir. *

Bilgisayarınız güvenli ve kötü amaçlı yazılım ücretsiz olduğunu onaylamak için bu adımları tamamladıktan sonra bu bilet Lütfen cevap:

1) En son virüs tanımlarını içeren bir virüs tarama programı ile virüslere, anahtar simsarları, casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli kod için bilgisayarınızı tarayın.

2) SteamPowered.com Destek Hesabı şifrenizi ve Destek başvurun için kullandığınız e-posta hesabının parolasını değiştirin. Artık hesabınızla ilişkili e-posta erişimi varsa, yeni e-posta adresi ile cevap lütfen.

Son olarak, speediest sonuçları sağlamak için, mülkiyetin yeterli bilgi ve kanıt sağladı emin olun: https:? //support.steampo....php Ref = 2347-QDFN-4366

türkcesi bu enden paypal veya kredi kartı bilgilerini istedilermi
  • Verebilirim bunları o zaman yazıyorum ben

• İstediler ışte dediler ki kart üzerindeki ad soyad ve kartın son 4 numarası bende yazdım yolladım geri alirmiyim sizce

istedilerse yolla alırsın b
  • Mesajı atmamdan 3 gün geçti acaba ticketi kapatıp tüm bilgilerin bir arada olduğu başka bir ticket mi atsam

• basligi okudugum zaman dedim ki bu adamin sevgilisi burakti oyunlar yuzunden
  • bankadan kartı iptal etsne olum bu kadar kolay kart iptali diye bişi var
  • O olayı çözdük kart kullanilamaz ama hesabı geri almaya çalışıyorum ben suan

• bundan bişey anlamadım yardımcı olabilecek var mı
     LÜTFEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM
  • 1 -Bilgilsayarına bir virüs taraması yap diyor temiz olduğundan emin olmak için,
    2- Support hesabının şifresini değiştir ve bağlı olduğu emailin şifresini de değiştir diyor(eğer emaile ulaşamıyorsan yeni bir email yaz bize demişler)
    3 - halka açık pc lerde cafelerde internet cafelerde falan steam hesabını açma dikkat et yine araya gitme demişler :D
    4 - işte orda yazmış linklere falan tıkladığında doğru sitede olduguna emin ol demiş steamcommunity.com -http://store.steampowered.com

şimdi senin yapacağın dedikleri gibi support şifreni değiştir istersen birde virüs taraması yap kafan rahat olsun, ondan sonrada geri suport acevap yaz Bilgisayarımı arattım şuan hiç bir virüs ve keyloger yok diye şifreni değiştirdiğini söyle, hesabını geri açıp sana vermelerini iste

en alt da yazıyor zaten bütün bunları yapıp bize ger dönüş yaptığınızda hesabını açıp şifre resetleyeceklermiş, Ya şifreyi resetleyip sana gönderirler mail ile yada maile direk link atarlar şifre resetleme için girer yeni şifreni oluşturursun hesabına

not: hesabını kitlemişler sen yukarda yazdığım gibi yapmadığıun sürece öyle kalır o hesap

pek kafa yorcak birşey kalmamış hemen hemen geri almak üzeresin hesabı

edit: yukarda yazdığım gibi eğer hesabın bağlı olduğu maile ulaşamıyorsan yazacağın mesaj da belirt ve yeni bir mail adresi ver yoksa onlar şifreni yada şifre reset linkini o eski maile atarlar, ondan sonra yine uğraşıp durursun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 28 Ağustos 2014; 2:11:28 >

• 0rk0 kullanıcısına yanıt
    hocam supportun kayıtlı olduğu e postaya atmazlarmı zaten kayıtlı e posta bende olsa şuan şifreyi direk değişstirirdim mantık olarak yani bence bu steam supportun kayıtlı olduğu e postaya atarlar
  • 2. şık da son cümlede eğer hesabınıza bağlı olan mail e erişim sağlayamıyorsanız lütfen cevabınızda bildiriniz ve yeni bir mail adresi yazın cevabınıza demiş, benim daha önce steam de hesap çaldırma gibi bir olay gelmediği için net birşey söyleyemiyorum,
    burda 2 sinden de bahsediyor olabilir sen yinede işini sağlama al geri cevap yazarken belirt steam hesabıma bağlı olan email e erişimim yok de o maile giremediğini söyle support a kayıt olurken yazdığın emaili yaz cevabına buna erişmim var de şifremi buna gönderin de :)
    ne olur ne olmaz işini garantiye al sen ;)
  • Çok teşekkür ederim başından beri yardımcı oldunuz erişimim olan eposta adresini verdim buna yollayın diye inşallah alicam geri

• Ne bicim adamlar var ya telasli telasli yaziyor transleten cevirip buraya yaziyor bir sakin ol once benimde calindi ilk olarak hesabi bir haftadan once alamazsin ikinci olarak kanitlaman lazim kutulu bir oyunun cd keyini cekebilirsin onlar ingilizce isterler bunu hemen zirt zirt cevap gelmez msn degil bu 3 gun-1hafta icinde cevap gelir heaabinida alirsin kredi kartinada bir mikim olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.