Bildirim
LÜTFEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oraya kaydetsen bile alışveriş yaparken kartın arkasındaki 3 rakamlı numarayı istiyor, support da ticket aç hemen vakit kaybetmeden hesabının çalındığını anlat büyük ihtimal ile geri alırsın -
Bir sürü şey istiyorlar kesinlikle hesabın peşinde değilim çok bişey yoktu ama o bilgiler kullanılarak bir şey yapılabiliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş anlatmış ya. Hiç bişey olmaz. Arkadaki üç numarayı istiyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: sadsad3318
Beyler benim steam hesabım çalındı kolaylık olsun diye hani oyunu alırken diyor ya kaydet kredi kartını diye ona basmıştım şimdi çalan kişi o kredi kartından alışveriş yapabilir mi
öncelikle steam tickit at hesabım çalındı diye bankayıda ara alışveriş yapılmısmı birde bankaya kartı online alış verişe kapatınde -
Kontrol ettim alışveriş yapılmamış cvc olmadan yapamaz dediler ticket attım bekliyorum
iyi etmişşiniz gece cevap gelir sanırım -
Bekleyelim bakalım hesapta olan herşeyi yazdım cs go da en son sattığım e sport winter caseleri bile yazdım oyunlari yazdım fotosunu aldım kayıtlı kredi kartının numarasını yazdım insallah olumlu cevap alırım
büyük ihtimal geri alırsın -
Neredeyse 24 saat olacak hala bir cevap alamadım 2 paragraf emin olduğum bilgileri verdim acaba bir yanlışlık mı yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sadsad3318
Neredeyse 24 saat olacak hala bir cevap alamadım 2 paragraf emin olduğum bilgileri verdim acaba bir yanlışlık mı yapıyorum
Ticket filan kapat demiyey yedin ingilizce bir şey yazıyor orda close sanırım özel bilgilerini g izleyip resmini atarmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ağustos 2014; 11:00:56 >
Support bölümüne girip kapattır hesabı hackleyen kişi için çok da zor olmamalı arka daki sayıları bulmak.
-
-
Tickette ekledigim resim oyunların resimleri bu arada 2. Olarak aynı mesajın gitmesinin sebebi internette bir kopma oldu ordan kaynaklı
Yeni bir ticket mi atmaliyim yani kapatalı mı bu ticketi
Pc den bir görüntü at bunda gorunmuyor ki
Tamam pcye geçer geçmez atacağım
Tmmdir
Benzer içerikler
- steam purchase kredi kartımdan para çekmiş
- mafia definitive edition bölümleri
- kolla oynanan oyunlar pc 2 kişilik
- steam aile
- pencereli oyunlar için iyileştirmeler nedir
- denuvo nedir
- iki kişilik oyunlar
- dlss nedir
- the forest kaç gb
- npc insan nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X