Şimdi Ara

LÜTFEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim steam hesabım çalındı kolaylık olsun diye hani oyunu alırken diyor ya kaydet kredi kartını diye ona basmıştım şimdi çalan kişi o kredi kartından alışveriş yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oraya kaydetsen bile alışveriş yaparken kartın arkasındaki 3 rakamlı numarayı istiyor, support da ticket aç hemen vakit kaybetmeden hesabının çalındığını anlat büyük ihtimal ile geri alırsın
  • Bir sürü şey istiyorlar kesinlikle hesabın peşinde değilim çok bişey yoktu ama o bilgiler kullanılarak bir şey yapılabiliyor mu ?

• Arkadaş anlatmış ya. Hiç bişey olmaz. Arkadaki üç numarayı istiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadsad3318

Beyler benim steam hesabım çalındı kolaylık olsun diye hani oyunu alırken diyor ya kaydet kredi kartını diye ona basmıştım şimdi çalan kişi o kredi kartından alışveriş yapabilir mi

öncelikle steam tickit at hesabım çalındı diye bankayıda ara alışveriş yapılmısmı birde bankaya kartı online alış verişe kapatınde
  • Kontrol ettim alışveriş yapılmamış cvc olmadan yapamaz dediler ticket attım bekliyorum

• sadsad3318 S kullanıcısına yanıt
    iyi etmişşiniz gece cevap gelir sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekleyelim bakalım hesapta olan herşeyi yazdım cs go da en son sattığım e sport winter caseleri bile yazdım oyunlari yazdım fotosunu aldım kayıtlı kredi kartının numarasını yazdım insallah olumlu cevap alırım

• sadsad3318 S kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal geri alırsın
  • Neredeyse 24 saat olacak hala bir cevap alamadım 2 paragraf emin olduğum bilgileri verdim acaba bir yanlışlık mı yapıyorum

• quote:

Neredeyse 24 saat olacak hala bir cevap alamadım 2 paragraf emin olduğum bilgileri verdim acaba bir yanlışlık mı yapıyorum

Ticket filan kapat demiyey yedin ingilizce bir şey yazıyor orda close sanırım özel bilgilerini g izleyip resmini atarmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ağustos 2014; 11:00:56 >
  • Support bölümüne girip kapattır hesabı hackleyen kişi için çok da zor olmamalı arka daki sayıları bulmak.

• Ticket close var orda sanırım delay yedim zaman aşımına uğradı dediğin gibi bilgisayara geçer geçmez resim atacağım

• quote:

Ticket close var orda sanırım delay yedim zaman aşımına uğradı dediğin gibi bilgisayara geçer geçmez resim atacağım

Tekrar ordan pm at steam a ne ol durumu filan yaz gönder bir şeyi ellemeden telefondan belli olmuyor

• Tickette ekledigim resim oyunların resimleri bu arada 2. Olarak aynı mesajın gitmesinin sebebi internette bir kopma oldu ordan kaynaklı

• Yeni bir ticket mi atmaliyim yani kapatalı mı bu ticketi

• Pc den bir görüntü at bunda gorunmuyor ki

• Tamam pcye geçer geçmez atacağım

• Tmmdir

• buyur dostum umarım görebilmişsindir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.