SELAM HERKESE ÖNCELİKLE ben EASTERN FERRY NİN YANINA GELDİGİM DE OYUNDAN DUSUOM ve her girisşim de de aynı şekilde dusuo sizde de aynısı oluyo mu???? SERVER:VENİCE LVL:22 BOWMAN lutfen cvp verinnnn
hayır olmuyo.
evet bana da aynı şey oldu trade sırasında kıracam monitörü yakında.
oluyor bu bug düzeltilecek yarin buyuk ihtimallle
aynısı bende de var ya harbiden çok sinir bozucu return scrollum vardı onu kullanayım dedim oyuna girer girmez onu bile kullandırtmıor (tek çare beklemek)
ya beyler bende telepoprttan geçerken kervanla oyundan atılkdım şımdı gırer gırmes atıyor ne yapmalıyım sızce duzelırmı bu_?
düzelicek launcer i açtığında NOTİCE'nin yazdığı bi yazı war orayı oku , 2 gün falan diyor
oyunun official sitesinde support bölümüne derdimi anlatmama rağmen yinede bişey yok adamlar girip bi benim adamı ışınlasalar kurtulacam bidahada ferrynin yakınlarda dolaşırsam 2 olsun böyle bug mı olur ya
abi ben bugun tekrar girmeye calısıorum girmio aynı seyi yapıo solda da bi yazı war ama ne yazıo pek anlamıom düzeltsinler artık sunun yaaaaa yeteerrrrr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme