Şimdi Ara

Lutfen dikkat! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazmayayım birşey banane milletten dedim banane banane.

Ama dayanamadım
    Ben ne Oyuntech'ten server aldım yada CSFrekans'tan.
    Serverlar hakkında birşey de demiyeceğim

Kimsenin adamı da değilim onu da belirteyim.

CS Frekans yazdıkların:
    1. qL hF
    2. Yaş kaç sorusu
    3. Büyüde gel , havalara bak havalara , adam olamazsın , rengin soldu , o küçük beynine sığdıramazsın , anlama özürlüsün , beyinsiz kardeşim , yaşın küçük.

Üstüne yeni üye olmuş bir kişi gelmiş yorum yapmış.
    Rant sağlama demişsin konuyu hortlatan sensin.

Oyuntech:
    1.Birkaç peçeci takımı
    2.Öğren demiş.
    2.Yaşına göre söyleyeceğim.

Yorumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 29 Kasım 2009; 21:54:54 >
  • ezikler giremez ise sen hiç giremezsin merak etme Şunuda anlamanı isterim (!) ben buraya sunucu satmak için girmedim bazı firmalar gibi 20 tl için rant sağlamak amaci ile mesaj yazmaya da devam etmiyorum . Çok yiyen var ise oguz@csfrekans.com eklesin ordan yazmaya devam etsin bakalım ne olacak birbirinizi savunabilecekmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Konuyu takip ediyorum.

Ama dayanamadım

CS Frekans yazdıkların:
    1. qL hF
    2. Yaş kaç sorusu
    3. Büyüde gel , havalara bak havalara , adam olamazsın , rengin soldu , o küçük beynine sığdıramazsın , anlama özürlüsün , beyinsiz kardeşim , yaşın küçük.

Oyuntech:
    1.Öğren demiş.

Yorumsuz.

+

CSFrekans maç botuna çok taktın maç botu neymiş ? yani bi firmayı iyi yapan maç botumu ? Kalitesimi ? Kaliten OyunTECH'den iyiyse ne işin var burda gerçi ben ondan kötü değil iyiyim diyorsun ve buraya gelmiş maç botunu siz yapmadınız diye ... atıyosun. OyunTECH'den iyiysen Çoğunluk onları değil seni seçer ha bu arada sen ben iyiyim ama kendimi reklam etmiyorum duyurmuyorum çünkü bu işleri gereksiz görüyorumda dersin şimdi. Eğer benim tecrübem iyi kalitem daha iyi diyorsan OyunTECH'in Bahsettiği Levha Sertifika yada adı neyse onları bi göster ? Maç botuna takılı kalma zaten önemsiz birşey ama adamlar onunda cevabını verdi.

Daha sonra QuadroFX Kardeşiminde söylediği gibi yazdığın her kelime seviyesiz bir insan olduğu belli ediyor. Tartışmaya deymessin ama adamdan sayıyolar.

Benim yorumum ise şu CSFrekans serverlarında hiç oynamadım adını tek tük duyuyorum. Ama OyunTECh bu zamanlarda sık sık duyduğum bir isim ve şimdi olsun adını ilk duyduğum zamanlarda olsun çok kaliteli serverları var ve teknik olarak bu işi çözmüşler.

CSFrekans serverlarındada oynamak isterdim doğrusu objektif olmak için

• quote:

CSFrekans maç botuna çok taktın maç botu neymiş ? yani bi firmayı iyi yapan maç botumu ? Kalitesimi ? Kaliten OyunTECH'den iyiyse ne işin var burda gerçi ben ondan kötü değil iyiyim diyorsun ve buraya gelmiş maç botunu siz yapmadınız diye ... atıyosun. OyunTECH'den iyiysen Çoğunluk onları değil seni seçer ha bu arada sen ben iyiyim ama kendimi reklam etmiyorum duyurmuyorum çünkü bu işleri gereksiz görüyorumda dersin şimdi. Eğer benim tecrübem iyi kalitem daha iyi diyorsan OyunTECH'in Bahsettiği Levha Sertifika yada adı neyse onları bi göster ? Maç botuna takılı kalma zaten önemsiz birşey ama adamlar onunda cevabını verdi.

Daha sonra QuadroFX Kardeşiminde söylediği gibi yazdığın her kelime seviyesiz bir insan olduğu belli ediyor. Tartışmaya deymessin ama adamdan sayıyolar.

Benim yorumum ise şu CSFrekans serverlarında hiç oynamadım adını tek tük duyuyorum. Ama OyunTECh bu zamanlarda sık sık duyduğum bir isim ve şimdi olsun adını ilk duyduğum zamanlarda olsun çok kaliteli serverları var ve teknik olarak bu işi çözmüşler.

peki şunu söylemek istiyorum ..

3 defa cevap yazmayacağım dediğim halde neden cevap yazmaya devam etti
    vergi levhası konusuna gelince VERGİ LEVHAM YOK zaten bu sektörde kaç kişinin vergi levhası varki ama vergi levhası içinde girişimlerimizi başlattık merak etmeyin

Gidip 3-5 çapulcuyu msnden cağırıp laf yaptırana ben tek laf derim o da bende kalsın

Seviyesizlik işine gelince .. seninde başına böyle zombiler gelse 24 saat laf yapsa ne kadar dayanabilirsin bunuda sormak isterim isterseniz r10 dan devam edelim bakalım sonuç ne olacak bekliyorum herkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csfrekans -- 29 Kasım 2009; 22:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxitcL

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Konuyu takip ediyorum.

Ama dayanamadım

CS Frekans yazdıkların:
    1. qL hF
    2. Yaş kaç sorusu

Oyuntech:
    1.Öğren demiş.

Yorumsuz.

+

Lutfen dikkat!

Oyuntech akar.. alem bakar... bakarda duramaz...

• quote:

peki şunu söylemek istiyorum ..

3 defa cevap yazmayacağım dediğim halde neden cevap yazmaya devam etti
    vergi levhası konusuna gelince VERGİ LEVHAM YOK zaten bu sektörde kaç kişinin vergi levhası varki ama vergi levhası içinde girişimlerimizi başlattık merak etmeyin

Gidip 3-5 çapulcuyu msnden cağırıp laf yaptırana ben tek laf derim o da bende kalsın

Seviyesizlik işine gelince .. seninde başına böyle zombiler gelse 24 saat laf yapsa ne kadar dayanabilirsin bunuda sormak isterim isterseniz r10 dan devam edelim bakalım sonuç ne olacak bekliyorum herkezi

Ben bu oyuntechi tanımam etmem.
    Server da almadım ben mix.gen.tr ve tgnx zamanlarından beri server almadım.

Yukarıdaki hakaret listene çapulcuyuda ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 29 Kasım 2009; 22:14:18 >
  • nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
  • quote:

Server da almadım ben mix.gen.tr ve tgns zamanlarından beri server almadım.

tgnx ile çok yakın bir ilişkimiz bulunmaktadır keşke yeni nesil hostingler tgnx kadar kaliteli olabilseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csfrekans

quote:

Server da almadım ben mix.gen.tr ve tgns zamanlarından beri server almadım.

tgnx ile çok yakın bir ilişkimiz bulunmaktadır keşke yeni nesil hostingler tgnx kadar kaliteli olabilseler.

ben biliom Oyuntech var.. kaliteli işte.. sende al diyecem ama boş sw bulamazsın hepsi satılmış sanırım ...
  • neyse arkadaşlar iyi kötü yorum yapan herkeze eyvallah diyorum başka birşey demiyorum dünya malı için hele hele bir oyun tartışmaya bile değmez herkeze byby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csfrekans -- 29 Kasım 2009; 22:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csfrekans

neyse arkadaşlar iyi kötü yorum yapan herkeze eyvallah diyorum başka birşey demiyorum dünya malı için hele hele bir oyun tartışmaya bile değmez herkeze byby

sinir yapan sensin dostum.. ama yine de geri adım atmayı biliosun.. herkes nasibini yermiş.. herkes sussun müşteriler konuşsun...
  • Serverları sadece pingiyle karşılaştıran bi insanla neyi tartışıyorsunuz ki?

İstediğin kadar 15-17 ping ver, serverin FPS çeviremedikten sonra neye yarar ?

Göster bana o ahım şahım Q8200 serverinden yoğun saatlerde 500fps, 1000fps çevirebilecek bi HLDS !?

Ondan sonra gel burda neyi tartışabiliyorsan tartış. 5on5 takım kanallarında millet ısrarla Oyuntech diyosa, mermisi daha iyi gidiyor diyosa bunun bi nedeni vardır. Hiç düşündünüz mü?

Sizin server Profilo Telekom'da olduğu için ping düşük , Kingofcs de Profilo'da, onların da ping düşük.

Ama DGN Bursa'da olduğu için ping biraz yükseliyor. Nedeni de Türkiye'deki fiber optik omurganın dağılımı.
    Yani DGN ile veya Oyuntech ile alakalı bir durum değil.

Yukarda 2 karış yazdım serverin asıl kalitesini belirleyen unsuru, okumuşsunuzdur ama cevap veremediniz, işinize gelmedi sanırım.

R10'da topic açacaksınız sanırım, linkini bana PM atarsanız ordan da devam ederiz.

Tartışmanın daha fazla uzamaması adına konuyu kilitliyorum, zira bir arpa boyu yol kat edemiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.