Şimdi Ara

Lutfen dikkat! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu adammı anlatamamış senmi anlayamamışsın:)

Adam demişki; "FPS 100 dahi olmuyor" buradan ne anlıyorsun onuda bilmiyorum da csfrekans da fps 100 dahi olmuyor dememiş.Rant olayına gelince konuyu hortlatan sensin yazıyı yazan da sensin e tabikide cevabı veren ben olacam,rantı kim sağlıyor onuda ayrı düşünmek lazım.

Son olarak sen şu yukarıdaki mesajıma cevap ver "internet faaliyet belgeni ve vergi levhanı" görebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunTECHx -- 28 Kasım 2009; 17:28:59 >
  • Yazdığım yazıları karman çorman edip, sağ gözünüz kapalı okumuşsunuz sanırım.

Ben sizin firmanıza laf atmadım. Sadece piyasadan bahsediyorum, kendi gözümle gördüğüm sunuculardan bahsediyorum. Birçok firmadan sunucu ve VPS hizmeti aldım, denedim, birçok farklı serverlarda da oyun oynadım. Hala da oynuyorum...Ama çoğu problemliydi ve baştan savma kurulmuştu.

CSFrekans firmasına yönelik değildi yani söylediklerim, çünkü sizden hiç server almadım, bilmiyorum.
    Ancak şunu söylemeliyim, kendi sitenizde yazan sunucu özelliklerine bakılırsa...

quote:

Makinelerimizin tamamı kendimize ait olup İntel Q8200 işlemcilerinden oluşmaktadır.tamamı 4 çekirdektir.Ayrıca sistemlerimizde standart olarak 4 GB DDR3 Kingston HyPerX Ram ve Asus anakartlar bulunmaktadır.64 bit işletim sistemi kullanılmaktadır.

Kendi elinizle yazmışsınız siteye, basbayağı masaüstü platform işte. C2D ve C2Q işlemciler server değil masaüstü kullanım için tasarlanmıştır. Aynı şekilde Kingston HyperX ramlar da masaüstü platformuna yöneliktir, ECC özelliği bulunmaz mesela o belleklerde.

Benim evde kullandığım makine sizin serverdan daha iyi. Kusura bakmayın üstünüze gelmek istemiyorum ama...

Xeon 8 Core ile C2Q 4 Core işlemciyi, 12GB ECC destekli bir ram kiti ile 4GB Kingston ramı karşılaştırma hatasına nasıl düşebiliyorsunuz anlamış değilim.

Şimdi FPS meselesine geri dönelim. Öncelikle ben oyuncuların FPS'sinden değil sunucuların FPS'sinden bahsediyorum. Yani rcon'dan "stats" yazdığınızda çıkan FPS değerinden.

Merak edip sunucularınızın fpslerini takip ettiniz mi bilmiyorum ama şimdi girip bakar mısınız FPSleri kaç...

Eğer bir cs serveri 100fps altına iniyorsa ölüdür. Doğru düzgün cevap bile veremez clientlere.
    Eğer 300-500 arası ise vasattır, idare eder.

Kaliteli bir sunucu olması için, hitbox registration yani mermilerin gitme olayında sorun yaşamamak için, sunucunun FPS değeri en az 500 olmalıdır.

Yurtdışında Verygames, FSHost gibi firmaların sattığı sunucular en az 300fps çalışmakta, ücretine göre 1000FPS'ye kadar sunucular bulunmakta.

Ancak Türkiyedeki firmalar şaka gibi 100fpsde zar zor çalışan serverlar satıyor. Aynı durum maç serverlar için de geçerli. Öyle olunca takımlar birbirini yiyor tabi serveriniz şöyle serveriniz böyle diye.

Sırf daha az cpu kullansın diye 90-100fps server satan, bi makineye daha fazla hlds sığdırmak amacıyla bunu yapan kan emici firmalar mevcut yani, benim sözüm onlaraydı zaten...

Tekrar söylüyorum ben firma savunmuyorum, firma kötülemiyorum. İşin teknik tarafıyla ilgileniyorum.
    Ortada bir haksızlık varsa bunun karşısında durmak benim insani görevimdir.

Ve Xeon işlemcili, 12GB ramlı , 50Mbit hatlı bir servera "kötü, başarısız" demek büyük haksızlıktır.

Konuya daha fazla yorum yapma gereği duymuyorum. Zaten yaptığım yorumlar da yanlış anlaşılıyor.
    İyi forumlar.

• silent team max 2 oyuncumu yuh hacım sw doluydu hatta herkes admindi :D
  • Mac Serveri konusunda şimdiye kadar en memnun kaldiğim OyunTech ti..

Silent Team gerçekten dolu bir serverdi. % 90 i ne kadar admin olsada :)
  • c2q(cradle to grave anlamayın core2quad) server mı olur? HyperXler o/c ramidir server rami değil.
  • amma dil varmış bu adamda.. "qL HF" bb :)
  • Sorular ağır gelince "qL & hf" olur onlar "g" yerine "q" kullanan cinsinden :) Tayyip gibi kızar sonra "bidaha gelmem bu foruma o kadar" :)

Hala daha bekliyorum 8 sene önceki firmasının adını ve şuanda kullandığı ismin internet faaliyet belgesini ve vergi levhasını. Çünkü hukuki olarak faaliyet belgesi,sabit telefon numarası olmayan birinin bu işi yapması yasal değil. Yalancılıkla suçlamak öyle kolay değil insanları.

Daha sunucunusunun özelliklerinin ne olduğunu bilmeyen bir hosting firmasının yetkilisi yazıyor burda, onuda geçtik Xeon mu değil mi gidin bakın şekillerine giriyor.

Burada herkese İnternet faaliyet belgesini ve vergi levhasını göstermedikleri takdirde hukuki işlemi ben bizzat başlatacağımıda kendisine belirtmiş olayım.

Bu konuda da faaliyet belgesi olmayan tüm firmaların da şikayetlerini bizzat kendim yapacağımı gayet açık şekilde belirteceğimi,işin çoluk çocuğun eline düştüğünü belirtmek isterim.

• Oyuntech akar... alem bakar... Kedinin uzanamadığı ciğere mındar dediği gibi. Elalem edinemediği Hostinge kim bilir ne der..

Herkese cvp vermeye gerek yok Müşteri potansiyeli.. Müşteri yaş ortalaması ve Oyuncu kitlesi gereken cvb ı verir.. IRC kanallarda bile Maç ararken Oyuntech sw tercih ederiz denmesi bile başlı başına bir cvp tır...

• quote:

Orijinalden alıntı: csfrekans

güzel oyuntech kardeşim hemen hiddetlenmene gerek yok mademki kalitelisin ve bu işi gerçekten iyi yapıyorsun,eleştirilere açık olmalısın , ne kadar çok eleştiri alırsan senin için o kadar tecrübe olur

ancak dikkatimi çeken bir şey var 100 oyuncuya 60 mgbit hat neden ve ne sebeble kullanıyorsunuz . Sonuçta bu hat 10 mgbit olsada aynı performansı alıcaksınız

bunu açıklarsanız sevinirim

vede bu maç botu çıkmadan önce çok iyi hatırlıyorum sirswagger'in msn iletisinde MAÇ botu ile ilgili şeyler yazıyordu ve ozamanlarda sizde maç botu denen birşey yoktu

piyasaya maç botunu sirswagger verdi ben 5-6 firma biliyorum sirswagger'e maç botu yaptırtan (mga vs..)

sirswagger dediğin adam ondan bundan (ç)alıntı yapan wall alıp para ile 12 yaşında bebelere satan bir adam.. adını anmana gerek yok.. onun adını irc de 1 kere yaz bak gelen cvp lara baska bişi demiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunTECHx

Sorular ağır gelince "qL & hf" olur onlar "g" yerine "q" kullanan cinsinden :) Tayyip gibi kızar sonra "bidaha gelmem bu foruma o kadar" :)

Hala daha bekliyorum 8 sene önceki firmasının adını ve şuanda kullandığı ismin internet faaliyet belgesini ve vergi levhasını. Çünkü hukuki olarak faaliyet belgesi,sabit telefon numarası olmayan birinin bu işi yapması yasal değil. Yalancılıkla suçlamak öyle kolay değil insanları.

Daha sunucunusunun özelliklerinin ne olduğunu bilmeyen bir hosting firmasının yetkilisi yazıyor burda, onuda geçtik Xeon mu değil mi gidin bakın şekillerine giriyor.

Burada herkese İnternet faaliyet belgesini ve vergi levhasını göstermedikleri takdirde hukuki işlemi ben bizzat başlatacağımıda kendisine belirtmiş olayım.

Bu konuda da faaliyet belgesi olmayan tüm firmaların da şikayetlerini bizzat kendim yapacağımı gayet açık şekilde belirteceğimi,işin çoluk çocuğun eline düştüğünü belirtmek isterim.

işte kalite farkı

oyuntech sunucusu;

Lutfen dikkat!

csfrekans sunucusu;

Lutfen dikkat!

ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın bekliyorum hukuki işlem başlatacağın zamanı gidip -15 yaş kişilere server satıp burada kingleşmekle olmuyor. Sana dünyanın en iyi makinasını toplasakda senin işin gene özentilik olur gidip public server dolduramayıp maç sunucusu satma işine giren kişilerle muattap oluyoruz burda

ayrıca sirswaggere laf atan arkadaş , oyuntech in server sattığı bazı kişilerin de para ile wall sattığını unutmamak gerekiyor

madem o kadar kalitelisiniz neden acaba el alem arkanızdan konuşuyor onu da sormak gerekir hiç değilse benim başım dik alnım açık arkamdan konuşanım yok sizin gibi şahsiyeti olmayan kişilerle muattap oluyoruz burada

siz benim %50 kapasiteme gelirseniz o zaman sizi muattap olarak alıcam karşıma maç sunucusu satmakla olmuyor bu işler ayrıca maç botunu kendimiz yaptık diyorsunuz neden acaba sirswagger'in yaptıgı ile ''SİZİN YAPTIĞINIZ'' maç botunun sound,renk ve ayarları aynı bunuda sormak gerekir

dediğim gibi sana en iyi makinayı da toplasak gene millete özenirsin

şimdi beni dava etmessen erkek demicem sana ..

sana bu kadar yeter birader sabrımı zorlama yoksa çok kötü şeyler olucak

bu arada sunucularında mermiler gitmiyor ve pingler 30 dan aşagı inmiyor gel sana bir deneme serveri veriyimde belki kaliteyi anlarsın :)

hala direniyorsan anket açabilirsin oyuntech mi csfrekans mı diye

geçen sene birtek index'i olan sayfalarla dolaşıyordunuz referanslarınızdaki sunucularda player yoktu sonradan maç sunucusu satmaya başladınız da sıyırdınız paçayı ama ben bu güne kadar ne yaptıysam hakkını vererek yaptım sizin gibi 2 gün önce bu sektöre gelen kişilerle uğraşamam csfrekans kurulduğunda siz cs nedir bilmiyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csfrekans -- 29 Kasım 2009; 19:44:36 >

• Ya konuşmaya gerek bile yok çekememiş polemiğe girmek istemiş belli ,dersinede iyi hazırlanmış bol keseden sallıyor.Hepsini geçtim herkes zaten oyuntech den memnun.Yok slient team max 2 oyuncuymuş vs vs geç bu ayakları orda oynayanlar zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ayrıca öyle 2 tane ss le işler çözülmüyor satamıyorsan server başka kapıya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium!

Ya konuşmaya gerek bile yok çekememiş polemiğe girmek istemiş belli ,dersinede iyi hazırlanmış bol keseden sallıyor.Hepsini geçtim herkes zaten oyuntech den memnun.Yok slient team max 2 oyuncuymuş vs vs geç bu ayakları orda oynayanlar zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ayrıca öyle 2 tane ss le işler çözülmüyor satamıyorsan server başka kapıya...

acaba yaşın kaç ?

ayrıca anlama özürlüsün sanırım

benim şuan elimde 45 sunucudan 1 adet sunucu bile yok çünki hepsi satıldı anladınmı şimdi

kimseyi çekemedigim yok beni çekemeyen çok burada belli oluyor zaten 2 ss çekmekle olmuyor demiceksin ping oyunun herşeyidir serverin kalitesini ifade eder pingleri 30 ile 50 arasında 30 dan aşagı düsmüyor

• al birde burdan yak

oyuntech;

Lutfen dikkat!

csfrekans;

Lutfen dikkat!
  • Sırayla yaşına uygun cevapları vericem ne kadar işi bildiğini birde burdan görelim.

Birincisi o ping farkını bana yazıp "kaliteniz ortada" dersen senin cidden bu işten birşey anlamadığını çok rahatlıkla yazabilirim.

Lokasyon farkından ötürü (datacenterın konumu ve playerın konumu) ping değerlerinin oluştuğunu bilmeyen adam yok memlekette,bilmeyende zaten işi bilmiyordur -ki sende onlardan birisisin.

Bursada olan DGN datacenterı na bursadaki player bağlandığında 8 ms alıyor senin serverında 25 ms alıyor o zaman senin serverların "dandik"?

O iş senin yada benim serverımdaki ping farkının senin yada benim serverımın dandik olması anlamına gelmez bunuda olmayan bilgine eklemen için söylüyorum.

Mermi gitmiyorsa 60 tane adam bizden neden maç serverı alıyor? Kaldıki merminin en çok sıkıntı yarattığı platformdur "maç server" ları. Public de mermi gitmese doluysa serverın sen iyi hostcusundur kimse sana "mermi gitmiyor" demez çünkü serverı doludur.

Sende hayal dünyasına dalıp kendini kandıradurmuşsun :)

Alttaki resim Oyuntech'den bir server

Lutfen dikkat!

Buda Senin serverın.
     Lutfen dikkat!

Şimdi bu resimler de de gördüğümüz gibi epey bir fark var. Sorun senden değil lokasyon farkından (choke değerini görmezdem geldim) ben bu durumun farkında olduğum için sana demiyorum dikkat ettiysen sen şöyle kötüsün falan diye.

Öğren diye diyorum,herzaman ben gibi izah etmezler sana :)

Anket konusuna gelince buyur sen aç :) forum burada hatta şu maç aradığın yerde sor, nasıl istiyorsan yani :)

Geçen seneden beri bizi takip ediyorsun hatta ilk zamanlarımızın indexini bile biliyorsun e daha bana ne söylemek düşerki :) yorum senin

Takip eden değil,takip edilen olun.

Sabrını sınamıyorum,istediğin zaman kötü olması için çabalayabilirsin,karşılığında olacakları da göze alman lazım tabiki kapı açık :)

Arkadaşım son olarak;

Public server satmıyorum,maç serverı satıyorum gayet memnunum e biz birde public satarsak sen nasıl iş yapacan? İyilikte yaramıyor yahu :)

Birde şu olay;

Domain Name: CSFREKANS.COM
    Registrar: FBS INC.
    Whois Server: whois.isimtescil.net
    Referral URL:http://www.isimtescil.net
    Name Server: NS1.BIRINCINOKTA.COM
    Name Server: NS2.BIRINCINOKTA.COM
    Status: ok
    Updated Date: 29-jul-2009
    Creation Date: 29-may-2009
    Expiration Date: 29-may-2010
    -----------------------------------------------------------
    Domain Name: OYUNTECH.COM
    Registrar: ONLINENIC, INC.
    Whois Server: whois.onlinenic.com
    Referral URL:http://www.OnlineNIC.com
    Name Server: NS1.BIRDNS.COM
    Name Server: NS2.BIRDNS.COM
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 13-aug-2009
    Creation Date: 09-aug-2008
    Expiration Date: 09-aug-2010
    -----------------------------------------------

Kim dünkü bunada bi bakıver.

• çekmesem oyuntech'den kat kat firmalar var onlari cekmem ping meselesine gelince hadi ben düzcede oturuyorum benim pingim 30 dan düsmüyor bütün giren oyuncular mı bursaya uzak birader ya ayrıca oyuntech o resmi cekmek için baya ugrastığın apaçık ama ben senin sunucuna girdigim anda doğaçlama çektim resmi diyorum ya o sunucuları doldurmak iştir sen 20 kişilik bir server doldur ozaman senin chokeki görürüz ;)

ayrıca domain reg işine gelince csfrekans.net domaini kullanmaktaydık ve csfrekans.com domainine geçiş yaptık oyüzden kafanı yorma kaç seneden beri var olduğumuzu o küçük beynine sığdıramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csfrekans -- 29 Kasım 2009; 21:06:40 >
  • arkadaslar ben su anda saskinlikla bu konuyu gordum ve :D bu arkadasa guldum sadece su anda csfrekans gercektende sunucularıyla göz dolduruyor ben genelde onun sunucularında takılıyorum gun gectıkcede dahada iyiye gidiyor. Sonuctada csfrekansı cekemeyenler oluyor csfrekansın sahibini tanımıyorum ama adama helal olsun kısa surede cok işler basardı :) Bole sunucular bizlere sundugun için sana tesekkür ediyoruz. Bence ona laf atmanız dedlilikten baska bişey deyil cunku bu adam bole devam ettsin mygame area vs gececeni dusunuyorum bu benim dusuncem... Herkez saygı gostersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunTECHx

Sırayla yaşına uygun cevapları vericem ne kadar işi bildiğini birde burdan görelim.

Birincisi o ping farkını bana yazıp "kaliteniz ortada" dersen senin cidden bu işten birşey anlamadığını çok rahatlıkla yazabilirim.

Lokasyon farkından ötürü (datacenterın konumu ve playerın konumu) ping değerlerinin oluştuğunu bilmeyen adam yok memlekette,bilmeyende zaten işi bilmiyordur -ki sende onlardan birisisin.

Bursada olan DGN datacenterı na bursadaki player bağlandığında 8 ms alıyor senin serverında 25 ms alıyor o zaman senin serverların "dandik"?

O iş senin yada benim serverımdaki ping farkının senin yada benim serverımın dandik olması anlamına gelmez bunuda olmayan bilgine eklemen için söylüyorum.

Mermi gitmiyorsa 60 tane adam bizden neden maç serverı alıyor? Kaldıki merminin en çok sıkıntı yarattığı platformdur "maç server" ları. Public de mermi gitmese doluysa serverın sen iyi hostcusundur kimse sana "mermi gitmiyor" demez çünkü serverı doludur.

Sende hayal dünyasına dalıp kendini kandıradurmuşsun :)

Alttaki resim Oyuntech'den bir server

Lutfen dikkat!

Buda Senin serverın.
     Lutfen dikkat!

Şimdi bu resimler de de gördüğümüz gibi epey bir fark var. Sorun senden değil lokasyon farkından (choke değerini görmezdem geldim) ben bu durumun farkında olduğum için sana demiyorum dikkat ettiysen sen şöyle kötüsün falan diye.

Öğren diye diyorum,herzaman ben gibi izah etmezler sana :)

Anket konusuna gelince buyur sen aç :) forum burada hatta şu maç aradığın yerde sor, nasıl istiyorsan yani :)

Geçen seneden beri bizi takip ediyorsun hatta ilk zamanlarımızın indexini bile biliyorsun e daha bana ne söylemek düşerki :) yorum senin

Takip eden değil,takip edilen olun.

Sabrını sınamıyorum,istediğin zaman kötü olması için çabalayabilirsin,karşılığında olacakları da göze alman lazım tabiki kapı açık :)

Arkadaşım son olarak;

Public server satmıyorum,maç serverı satıyorum gayet memnunum e biz birde public satarsak sen nasıl iş yapacan? İyilikte yaramıyor yahu :)

Birde şu olay;

Domain Name: CSFREKANS.COM
    Registrar: FBS INC.
    Whois Server: whois.isimtescil.net
    Referral URL:http://www.isimtescil.net
    Name Server: NS1.BIRINCINOKTA.COM
    Name Server: NS2.BIRINCINOKTA.COM
    Status: ok
    Updated Date: 29-jul-2009
    Creation Date: 29-may-2009
    Expiration Date: 29-may-2010
    -----------------------------------------------------------
    Domain Name: OYUNTECH.COM
    Registrar: ONLINENIC, INC.
    Whois Server: whois.onlinenic.com
    Referral URL:http://www.OnlineNIC.com
    Name Server: NS1.BIRDNS.COM
    Name Server: NS2.BIRDNS.COM
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 13-aug-2009
    Creation Date: 09-aug-2008
    Expiration Date: 09-aug-2010
    -----------------------------------------------

Kim dünkü bunada bi bakıver.

Lutfen dikkat!

olaya noktayı koyar.....

• havalara bak havalara

kendin çok bildiğin için bir arpa boyu yol kat edemedin

maç botunu sormuştum ne oldu rengin soldu ?
  • Buyrun maç botu yazarı benim. Var mı eklenmesini istediğiniz özellik. Şu hile satan sirswagger a da ben verdim. Yanlız arada 20 sürüm fark var. Maç Botu Plus da devre arası otomatik takım değişimi ve devre sonu maç skoru yazmakta

Bence kimse kimseyi kötülemesin. İşimizi yapalım ödülünü bizi tanıyanlar ve müşteriler versin. OyunTech ilk konuda demiş zaten. Karalama yapmayın diye.
  • kimseyi karaladığım yok gidip msnden adamlarını çağırmakla olmuyor

çoçukluğunu belli ettin oyuntech

ayrıca oyuntech i cekemiyor diyen arkadaşa çok güldüm şuan yerlerdeyim

Server Sayisi: 43 Oyuncu sayisi: 388

Oyuntech büyüde gel , sana bütün ramleri anakartları taksak sen gene yarım kadar olamazsın o yüzden çok çalışman gerek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.