arkadaslar bana bu mail geldi sizde bu tuzağa düşmemeniz için knight kısmına yazdım herkez okusun diye ban demeyin! ((((BU ARA MSN LERİ HACKLEMEYE ÇALIŞIYOLAR HOTMAİLDEN GELMİŞ GİBİ MSJ ATIYOLAR ŞİFRENİZİ FİLAN YOLLAYINDİYE 24 SAAT İÇİNDE YOKSA MSN GİDİCEK DİYE ŞU SİTEDEN MSN HACKLEMEYE ÇALIŞIYOLAR DİYE HEPSİ PALAVRA BASIN KÜFÜRÜ MAİL GERİ YOLLAYIN)SAKIN BÖYLE ŞEYLERE İNANMAYIN))))
Uyardğın için saol..
TY
saol
bu tür şeyleri bizim burdaki çocuklar bile yutmuyo artık rahat ol o konuda
saol
sağol
uyarın için saol
sağol
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
+1
valla ben internetten bi oyun oynuyodum bağımlılık yaptıwww.klansavaslari.net de ittifata herkezin msn yi ekliyom birisi vardı premium alacam dedi üyeliği çaldı bide 3-4 msn gitti şimdi yeni aldım onu kullanıyom ama msn dede hackerlar var ondan mı KAYNAKLANIYO ACABA
ty
quote:
Orjinalden alıntı: bilgoshan
valla ben internetten bi oyun oynuyodum bağımlılık yaptıwww.klansavaslari.net de ittifata herkezin msn yi ekliyom birisi vardı premium alacam dedi üyeliği çaldı bide 3-4 msn gitti şimdi yeni aldım onu kullanıyom ama msn dede hackerlar var ondan mı KAYNAKLANIYO ACABA
Bizim burda da nine hackerlar var.Sizin işiniz zor bi zamanlar bende dede hackerlardan çok çektim.
quote:
Orjinalden alıntı: kronox
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
+1
+ 1902 = 1903
BEN SADECE UYARİYİM DEDİM SONRA MSN GİTMESİN İLK KORKUYO İNSAN GERÇEK SANIYO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme