Şimdi Ara

LÜTFEN K750İ İÇİN ACİL YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tuşlar durup dururken hiç anlamadığım bi şekilde önce 2 tuşu basmamaya başladı ve sonra hemen diğer tuşlarıda ya çift karakter basmaya başladı yada hiç basmıyo neden olabilir lütfen yardım yoksa delircem

• quote:

cem1116

arkadaşlar tuşlar durup dururken hiç anlamadığım bi şekilde önce 2 tuşu basmamaya başladı ve sonra hemen diğer tuşlarıda ya çift karakter basmaya başladı yada hiç basmıyo neden olabilir lütfen yardım yoksa delircem

arkadaşım sorun biraz donanımsal gibi duruyo ama sen bence bi yazılım at telefona belki düzelir...
  • cevabın için teşekürler kardeşim ama nasıl olduysa kendi kendine düzeldi umarım tekrarlamaz
  • Kardeş Tuş Bordunu Soketi Gevşemiş Sende Cihazı Kastırınca Şans Eseri Oturmuş Birdahada Basmazsa Cihazı Aç Soketlerin İyice Takılı Olduğunu Kontrol Et Hepsi Bu
  • bence ağlama git 70-80 milyona sıfır hiç bir özelliği olmayan telefon al
    walla en güzeli o bende öle yapcm
    bozulmaz bişe olmaz milli serwet yahu hep yabancı şirketler kazanyr
  • Bence tekrarlanabilir kalıcı bir çözüm bulman lazım
  • telefoncuya git içini bi temizlettir,bakım yaptır telefoncuya de hacı açmışken şu tuş bordunun soketine de bi bak de %90 sorun orda &10 tuş bordunda ben daha hiç 2 tuşuyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım (zaten telefonda sadece joistickle ilgili sorun yaşadım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence senin telefonda sıvı teması olmus ondan dolayı :D
    kuruyuncada geçmiş cebindeki terlemeden bşle olabilir böyle seyler :D kesinlikle sıvı teması o sekilde kullanmasaydınkeske belki baska sorunlarada yol acabilir
  • bence bu telefon sırf joystick yuzunden bile alınmaz
    7 sefer bozuldu garnatiden tamir ettiler 7. de değiştirme talep ettim ve yenisini verdiler (garantisi bitmek üzereyken)
    şimdi garanti süresi doldu ve joystick bozulursa parçalamayı düşünüyrum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.