Şimdi Ara

Lütfen Kombi tavsiyesine ihtiyacım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bgulec

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

ECA CONFEO PREMIX + LAGO FB OT + TRV VANA ( SIEMENS VEYA DANFOSS)

AMA ÖNCE YALITIMMM

Çok fazla sıcak su sorunu yaşandığı söyleniyor!!!

o confeo plus. confeo premix de boyle bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

AMA ÖNCE YALITIMMM

Premix için söylenmişti ve sıcak su alındığında peteklerde ki sıcak suyu kestiği söyleniyor ve şikayet sitelerinde bol bol konu açılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kombiler öyledir.
  • quote:

Premix için söylenmişti ve sıcak su alındığında peteklerde ki sıcak suyu kestiği söyleniyor ve şikayet sitelerinde bol bol konu açılmış.

eca confeo premix'te sıcak su sabitleme sorunu "kronik" sorun olarak yok,bu cihaz piyasada en çok satan premix yoğ. kombilerden biridir.2006dan beri piyasada satılıyor.forumda çok sayıda kullanan arkadaş var.şimdiye kadar ne çevremde ne forumda eca confeo premix hakkında böyle bir şikayete denk gelmedim
    eca'nın yoğuşmasız kombilerinde:eca confeo digital,eca confeo plus ve eca proteus'ta bu sorun var.özellikle de proteus'ta çok ciddi bir sorun.forumda bu konu ile açılmış birçok başlık vardır
    ayrıca kullanım suyu açıldığında kalorifer devresi her kombide kapanır....

• quote:

quote:

quote:

quote:

AMA ÖNCE YALITIMMM

gecen gun malum sikayet sitesine, millet neler yazmis diye bir baktim. aman allahim onune gelen birsey yazmis. kombinin calisma prensibini bilmeyen bunu sorunmus gibi yansitmis.

harici boyler takmadiginiz surece tum kombiler, sicak suyu actiginiz zaman petekleri isitmayi durdurur. cunku cesmeden akan sicak suyu isitmakla mesguldur.

bu durumu sorun gibi sikayet olarak belirtmisler. isin garibi sikayetin altina eca, bu normal bir durum dememis. sadece sikayetle ilgilenildi demis. millette bu bir sorunmus algisi yaratmis.

• quote:

Ben senin mesajından hangi kombiyi kullandığını anlamadım?

Baymak Novadens Extra kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AMA ÖNCE YALITIMMM

gecen gun malum sikayet sitesine, millet neler yazmis diye bir baktim. aman allahim onune gelen birsey yazmis. kombinin calisma prensibini bilmeyen bunu sorunmus gibi yansitmis.

harici boyler takmadiginiz surece tum kombiler, sicak suyu actiginiz zaman petekleri isitmayi durdurur. cunku cesmeden akan sicak suyu isitmakla mesguldur.

bu durumu sorun gibi sikayet olarak belirtmisler. isin garibi sikayetin altina eca, bu normal bir durum dememis. sadece sikayetle ilgilenildi demis. millette bu bir sorunmus algisi yaratmis.

Teşekkürler bilgi için bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu

• E.C.A Confeo Premix S Yoğuşmalı Kombi 1.650 ₺
    Buderus GB 042-22 EcoPlus Kombi 2.279 ₺
    Bosch Classic Condense Yoğuşmalı Kombi 1.750 ₺
    Viessmann Vitodens 100-W Yoğuşmalı Kombi 2.190 ₺

Sizce hangisini seçmeliyim?

• quote:

E.C.A Confeo Premix S Yoğuşmalı Kombi 1.650 ₺

ECA Confeo Premix + Lago FB OT veya Bosch Classic Condense + FR10 OT, bölgenizdeki servise göre seçiminizi yapın.

Not: Bosch C.C. ile Buderus GB042 birebir aynı kombidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 14 Ekim 2013; 23:26:15 >
  • quote:

E.C.A Confeo Premix S Yoğuşmalı Kombi 1.650 ₺

Bu dört kombinin teknik değerleri aynı mıdır peki?

• quote:

Bu dört kombinin teknik değerleri aynı mıdır peki?

Birbirine yakın, ECA az bişey daha iyi.
  • Tüm tavsiye edilen kombiler kıyaslama yaptım. Teknik veriler incelendiğinde en iyi kombi Buderus, Bosch, Baymak,
     Lütfen Kombi tavsiyesine ihtiyacım var
  • quote:

Tüm tavsiye edilen kombiler kıyaslama yaptım. Teknik veriler incelendiğinde en iyi kombi Buderus, Bosch, Baymak,

karsilastirdiginiz kombiler arasindan eca confeo premix viessman dan daha iyi mesela teknik ozellik olarak.

neye gore viesssman daha iyi dediniz?

• quote:

quote:

Tüm tavsiye edilen kombiler kıyaslama yaptım. Teknik veriler incelendiğinde en iyi kombi Buderus, Bosch, Baymak,

karsilastirdiginiz kombiler arasindan eca confeo premix viessman dan daha iyi mesela teknik ozellik olarak.

neye gore viesssman daha iyi dediniz?

Ben viessman daha iyi demedim ki?

• bgulec kullanıcısına yanıt
    pardon aklim viessman a gitti :)

immergas victrix yoğuşmalı kombiyi incelediniz mi hiç....fena bir kombi değildir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrafe

immergas victrix yoğuşmalı kombiyi incelediniz mi hiç....fena bir kombi değildir....

fiyatı diğer kombilerle aynı, buderus veya bosch tercihini düşündüğümde bu kombinin ne artısı var?
    diğerlerinde var mı bilmiyorum ama immergasın garantisi yıllık düzenli bakım yaptırırsanız 10 sene....şahsen ben garanti işi olmasa bile yıllık düzenli bakım yaptırma taraftarı bir insanım....teknik detayları diğerleri için çok iyi bilmiyorum , o yüzden çok doğru olmaz şimdi karşılaştırmalarım....nette siz ne görüyorsanız ben de onu biliyorum...
    Sizin memleket sıcak modulasyon aralığı geniş kombilerden seçmelisiniz bence, sizin yerinize olsam; Ariston Genus Premium EVO, Immergas Victrix 26 veya Baymak Falke Condense Premix seçerdim. Seçimi yaparken bölgemdeki servis durumuna göre yapardım.
  • quote:

eklediğiniz resimdeki 5 kombiden bosch classic condense ve buderus gb42 aynı cihazdır
    eca confeo premix,viessmann vitodens,bosch c.c (buderus gb42) ve baymak falke condense arasında

(4 kombi arasında) minimum ısıl gücü en düşük ve (en geniş aralıkta modülasyon yapan) modülasyon aralığı en geniş cihaz baymak falke condense'tir

hangi kombiyi alırsanız alın,radyatörlerin çoğuna mutlaka kaliteli termostatik vanalar taktırmanızı öneririm:danfoss ra 2000

baymak falke condense:

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç tüketimi 4.7 kw ...........> modülasyon aralığı %19,5 - %100

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4008_tr_TR/2.Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu.pdf

bosch classic condense:

http://www.bosch.com.tr/thermotechnology/tr/downloads/Classic_Condens_ba.pdf#page=1&zoom=auto,0,842

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 8kw..............> modülasyon aralığı: %37 - %100

eca confeo premix:

http://www.ikramuhendislik.com/katalog/confeo.pdf

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 7.3 kw .......................> modülasyon aralığı %30 - %100

viessmann vitodens 100:

minimum ısıl güç: 8.2 kw ......................> modülasyon aralığı %32 - %100

http://www.viessmann.com.tr/content/dam/internet-tr/prospekte/ganzseitiger_faxausdruck.pdf

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.