quote:Orjinalden alıntı: neptunus quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın sen hala durban da mısın?? güney afrikadan döneli tam 10 sene olacak bu yaz 90-93 arası durban'da 93-96 arası da richards bayde kalmıştım sen de mi gittin yoksa?
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: neptunus quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın sen hala durban da mısın?? güney afrikadan döneli tam 10 sene olacak bu yaz 90-93 arası durban'da 93-96 arası da richards bayde kalmıştım sen de mi gittin yoksa? baban necı kı senın? addıngton da ılk okul okumussun en zengın muhıtten bırı o durban da
quote:Orjinalden alıntı: neptunus quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: neptunus quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın sen hala durban da mısın?? güney afrikadan döneli tam 10 sene olacak bu yaz 90-93 arası durban'da 93-96 arası da richards bayde kalmıştım sen de mi gittin yoksa? baban necı kı senın? addıngton da ılk okul okumussun en zengın muhıtten bırı o durban da MSN'e gel profilimde var
ben doğma büyüme kadıkoyluyum ama memleket SİNOP aslında ben bu topic i açmısdım biraz arastırsan bulurdun
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Doğum yerim : Adana Okuduğum yer : Adana Yaşadığım yer : Adana Yaşamak istedim yer : Adana Adanalıyık Allah ın adamıyık Ben de Karabüklüyüm :P
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Doğum yerim : Adana Okuduğum yer : Adana Yaşadığım yer : Adana Yaşamak istedim yer : Adana Doğum yerim : KOCAELİ (İzmit)------41----- Okuduğum yer : İstanbul Yaşadığım yer : İstanbul Yaşamak istedim yer : Munchen
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: beckhir Doğum yerim : Adana Okuduğum yer : Adana Yaşadığım yer : Adana Yaşamak istedim yer : Adana Adanalıyık Allah ın adamıyık Ben de Karabüklüyüm :P
quote:Orjinalden alıntı: *_InSanE_* quote:Orjinalden alıntı: beckhir Doğum yerim : Adana Okuduğum yer : Adana Yaşadığım yer : Adana Yaşamak istedim yer : Adana Doğum yerim : KOCAELİ (İzmit)------41----- Okuduğum yer : İstanbul Yaşadığım yer : İstanbul Yaşamak istedim yer : Munchen eeee niye beckhiri alıntı yaptın
aileyi boşver orası karman çorman doğduğum yer : yugoslavya büyüdüğüm yer : almanya doyduğum yer : izmir doğduğun yere değil de doyduğun yere bakacak olursak o zaman TaM 35 İzMiR
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: *_InSanE_* quote:Orjinalden alıntı: beckhir Doğum yerim : Adana Okuduğum yer : Adana Yaşadığım yer : Adana Yaşamak istedim yer : Adana Doğum yerim : KOCAELİ (İzmit)------41----- Okuduğum yer : İstanbul Yaşadığım yer : İstanbul Yaşamak istedim yer : Munchen eeee niye beckhiri alıntı yaptın Sen alıntı yapınca dayanamadı o da yaptı galiba.