quote:Orijinalden alıntı: ZiborottyBeni zaten coğu kişi biliyor - - - - - A N K A R A - - - - 06 - - -dün kardeşim çorumdaydı
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFindün kardeşim çorumdaydı Alıntıları Göster yok bea ben çorumlu değilim öylesine söyledim...
quote:Orijinalden alıntı: tütüyok bea ben çorumlu değilim öylesine söyledim...Alıntıları Göster Kayserinin yirlisiyim be hey hey
quote:Orijinalden alıntı: xxxxxthompsonKayserinin yirlisiyim be hey heyAlıntıları Göster bende bizim buraların köyündenim.
quote:Orijinalden alıntı: C4_1400bende bizim buraların köyündenim.Alıntıları Göster dohanın gereksizlerindenim... sen kimlerdensin...
quote:Orijinalden alıntı: tütüdohanın gereksizlerindenim... sen kimlerdensin...Alıntıları Göster aynen bi gereksizde benn
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinaynen bi gereksizde bennAlıntıları Göster guney yarimkureliyim ben..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenguney yarimkureliyim ben..Alıntıları Göster orta kuşaktan mı?
quote:Orijinalden alıntı: Snaqeyazamam kusura bakmaAlıntıları Göster kadıkoy luyum ama annanne(!) tarafında tokatlılık var
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenguney yarimkureliyim ben..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın ekvator cizgisini gecince asagida iste.. daha acik tarif bilmiyorum../>
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen guney yarimkureliyim ben../> güney afrikaya yakın mısın sen hala durban da mısın??
quote:Orijinalden alıntı: Orsonaslen şirin kırşehir doğma büyüme başkenttokatta yaşıyoruz ama aslen erzurumluyuz