Şimdi Ara

Lütfen ŞU SORUNA BİRİSİ ÇÖZÜM BULSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatlerdir araştırıyorum oyunun kendi forumlarını okudum denilenleri yaptım ama nafile bir türlü olmuyor!
    Crash Report
    2013.2.8 09:33:24 [GTick=1 LGTicks=1]
    Build Date : Wed Dec 26 03:39:42 2012

CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz @ 2396 MHz 4095MB RAM
    Video : Intel(R) HD Graphics 4000 (1090)
    PosCode : LS9(488) 0:0:0 8/0 [1131]
    Video Resources : 0 MB

Error setting display(800*600) mode: No acceptable display modes found (D3D_OK). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: General protection fault!

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- FindBestMatchingMode <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Bu hata WİN8 i oyunun desteklemediginden dolayı çıktıgı söyleniyor. Ancak 9 ocak 2013 tarihinde gelen eklenti ile çözüldüğü söylenmiş ama hala eu forumda bu hataya çözüm arayanlar var. Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
    System klasörünü silip restore yaptım , ekran kartı driverının en güncel versiyonunu tekrar yükledim. Option.ini yi silip girmeyi denedim. Her şeyi yaptım diyebilirim ama hala olmuyor...

• Option.ini ye girip ordan çözünürlük ayarlarını değiştirmeyi dene.Kendi bilgisayarının en yüksek çözünürlüklerini oraya yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnKiller

Option.ini ye girip ordan çözünürlük ayarlarını değiştirmeyi dene.Kendi bilgisayarının en yüksek çözünürlüklerini oraya yaz.

1920*1080 i destekliyor en azından önerilen ve max o oluyor. Onu denedim ancak yine olmadı. Teşekkür ederim yinede :)

Teknik ekiplerine gönderim bilgisayar bilgileriyle birlikte artık ne çıkar bilmiyorum.
  • Bu Sorun bendede vardı windows 8 de dx9 yükledim ve sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende full ayarları açınca character seçme yerine girdiğimde bu hatayı alıyorum, sizde aynı yerde alıyorsanız hatayı oyunu açın sağ köşede options var tıklayın Gamma yazan yeri Avarage yapın birde Terrain Range yazan yeri Very High yapın gerisini low yapın herşeyi low yapın bu 2 si hariç sorun düzelecektir Ground detail falan seçiliyse onların da seçili oluşunu kapatın ama Texture filteri kapatmayın diğerlerini kapatabilrisiniz
  • Frost dosyasını silip restore yaptım bu sefer girebildim ilginç ama çözüldü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.