arkadaslar cs kasyıor 6200tc lerin ramdan calarak 256 mb olduğunu duydum ram almalımıyım idare edermi bu kartla lütfen cvp bekliyrum
evet ram almalısın
tecrübeli olanlar baksın demişsin ama hiç bi bilgi yazmamışın 3 bileşen haricinde hiçbişey yazmamışsın. öncelikle monitörün ne? kaç çözünürlükleri denedin? opengl mi, directx mi ayarlıydı oyunda? steam mi non-steam mi? antivirüsün ne?
grafikten de kasabilir, başka bi kasılma da grafikten kasıyomuş gibi gözükebilir. ben cs 1.6yı 64mb ekran kartı, 256 ram, p4 makinada 1024-768 çözünürlükte normal bi şekilde oynadığım zamanında (internet cafede, non-steam)
Dostum 256 RAM ile bişey yapılmaz gerçekten.Bende 256 Mb Ekran kartı,2gb Ram var.Bazı oyunlar bile dandirik gösterimde oynuyorum
b kere ram ini 1 gb yaparsan sadece cs icin deil pc in içinde cok ii olur rahatlatmıs olursun.. ayrıca kaliteli bir ekran kartıda alarak fps nide yukseltmıs olursun oyunuda rahatlıkla oynayabilirsn. bende nvidea 7600 gs 2 gb ram intel dual core2.8 islemci var 70 fps alıyorum butun ayarlar full'ken.. ancak battle girdimde bu fps 30 a kadar dusuyor
En Önemli Faktör Ram Bence Önce Ramini Değiştir Hala Yapıyosa Diğer Küçük Pürüzleride Hallederiz
quote:
Orjinalden alıntı: LizOzOM
En Önemli Faktör Ram Bence Önce Ramini Değiştir Hala Yapıyosa Diğer Küçük Pürüzleride Hallederiz
sanırım online oyun pek oynamıyorsun ??
1. dereceden onemli olan parca işlemci ve ekran kartı,ardından ram vs vs gelir..
quote:
Orjinalden alıntı: Mc donaLd
quote:
Orjinalden alıntı: LizOzOM
sanırım online oyun pek oynamıyorsun ??
1. dereceden onemli olan parca işlemci ve ekran kartı,ardından ram vs vs gelir..
iyi tamam da burda bahsi geçen online oyun world of warcraft değil, cs 1.6. cs 1.5i 16mb tnt2 ekran kartıyla 1024-768 oynadım ben. 1.6yı da yazdım yukarda neyle oynadığımı. zaten pclerde 5200den aşa ekran kartı kalmadı, eleman da yazmış zaten 6200. sistem anca ram'den darboğaza girer. o da sistem kullanıyosa bol keseden de cs'ye kamlıyo olabilir, ama eleman detay vermemiş pek 3 bileşenden başka.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme