Şimdi Ara

Lütfen Teknik Konudan Anlayan Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beko bbl-154 model bir laptop var elimde.
    Kasasında kırık vardı bende netten kasa buldum, aldım ve dikkatli bir şekilde yeni kasaya pcyi aktardım.
    Sorunsuz bir şekilde çalişan pc açılmaz oldur birdenbire.
    Power düğmesine basınca lambası yanıyor ama hiç bir hareket yok, ekran görüntü falanda gelmiyor.
    Açılışta çalışan fanıda çalışmıyor.
    Ücretsiz arıza tespiti yapan bir tamirci buldum ve latopu bıraktım. Ertesi gün aradırlar
    chipset arızası var 230 tl masraf çıkardılar, tabiki bende yaptırmaktan vazgeçtim.
    Pc yi aldığımda içinin bile açılmış olduğuna emin olamadım.
    Chipset arızası olunca pc hiç açılmazmı veya sorun ne olabilir anlayan arkadaşlar yardım edebilirlermi ?

• anakartında kısa devre yapıyor olabilir bütün parçaları çıkarıp dışarda dene sonra tek tek bütün parçaları dikkatli bir şekilde yerleştir kasanın içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

anakartında kısa devre yapıyor olabilir bütün parçaları çıkarıp dışarda dene sonra tek tek bütün parçaları dikkatli bir şekilde yerleştir kasanın içine

Bencede sorun bundan kaynaklanabilir . Fakat eski bir teknik servisçi olarak şunu söyleyeyim götürdüğünüz yer belki paragöz olabilir ama her yer öyle değildir. Yani adamlar artık devamlı aynı sorunlarla uğraşa uğraşa daha cihaz açılmadan bile anlayabiliyor. Bu nedenle en temizi bu işi yapanlara bırakmak gerekiyor...
  • Konu başlıkları sorununuzla ilgili olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.