Şimdi Ara

lütfen tyt netlerimi değerlendirin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gerçekten öyle hocam 25 gözümde o kadar yüksek bi net ki şu sıralar.mezun olmam da özgüvenimi yıkıyor sizin +30 yapmanız ne kadar süre aldı?benim en büyük problemim yavaş anlamam soruları aslında bir de başka önerebileceğiniz sizi geliştiren soru bankası ya da deneme var mı?
  • Sen şimdi inanıyor musun 117.5 80 ayt yaptığına kendi emeğiyle :D Hayır cidden inandın mı buna :D Cevap anahtarını falan bulmuştur bir yerden.
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    ben de istemezdim ama gerçekler böyle maalesef :D
  • Sen inandın ciddi ciddi .D
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    neyine inanmıyım 2018 mezunuyum her sene görüyoruz zaten bir sürü 80 ayt çıkıyo 115-120 tyt çıkıyo
  • :d
  • protarak.jimin kullanıcısına yanıt
    gerçek sınavda 17 yaptım ağustos gibi başladım tekrar ve hergün 20problem ve 4test tyt mat gidiyorum.Aynı şekilde bende çok zor algılıyorum kitap okumamanın getirdikleri girdiğim denemelerin zorluk düzeyi kolay orta arası(limit 1 29du diğerleri 35-37)olduğu için verdiğim tavsiye ne kadar doğru olabilir bilmiyorum ama bilgi sarmalını bitirdim yararını gördüm suparadan problem çözüyorum o da iyi gibi video çözümlü kaynaklar ve bilindik kaynaklar kullan soru çözümü izlemek çok önemli bence
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Olsun ben yine de elimden geleni yapacağım. Daha doğrusu yapmak zorundayım çünkü bu Türkiye şartlarında işsiz kalmak veya bim kasiyeri olmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Ona odaklandım şu aralar da tyt yi salınca netler de biraz düştü ara tatilde tyt çalışacağım yükselmem gerekiyor

Sarmalın sorularını beğendim orta-zor seviye diyebilirim. Bazı soruları zorlayıcı oluyor çözebilirsin bence.
    3d yi çözmedim ama içi komple yeni nesil sorularla doluymuş çözen arkadaşlarım çok beğeniyor.Onun zorluğunu bilmiyorum çünkü çözmedim

• Wilter kullanıcısına yanıt
    Deneme bana zor geldi+önceki gün özdebire gireceğim rezil olmayayım diye çok çalıştım ama yorgunlukla çözdüm zaten baya dikkat hatası yapmışım

• Robi Robz kullanıcısına yanıt
    suparayı da birkaç derece yapan arkadaş önermişti onu alayım en iyisi çok sağolun hocam umarım benimde sizin kadar gelişebilir
  • cliacil kullanıcısına yanıt
    3d biraz beni aşar gibi hissettim ama yine de inceleyeceğim sağolun
  • Özgüven işi olduğunu düşünüyorum ama yanına geometri de gerekiyor bence siz zaten problem için 345 Sarmalın kitaplarını çözmüşsünüz bence Arı yayınlarının x ray tyt mat denemesi var konu konu deneme açın çözmeye çalışın süre var süre bittiği anda bir çizgi atın ve devam edin derim böyle böyle bence üstünüze katarsınız ve bir noktadan sonra artık tam alan denemelerine geçin ister istemez 25 civarına gelirsiniz matta 25 civarı çok abartılacak bir şey değil tyt bazında konuşuyorum zaten yapmışsınız birkaç kez siz bu sınavı evde şortunuzla çözseniz zaten en kötü 20 25 netiniz vardı çok sık amaya çalışın kendinizi bunu engellemek için mesela tr bitince tyt mat ilk 10 soru kasıntı gelmiyor genelde çözün onları yapınca motivasyonunuz artar sonra sos fen ve kalan kısmı halledersiniz belki bu şekilde mat zor yapamayacağım algısını yıkar ve diğer dersleri etkilemesinin önüne geçebilirsiniz hocam birde 345 kurumsallar nasıl onun için mersine gideceğim kaliteli mi

• Kolaydı ve oldukça kaliteliydi süre tam yetişti 90 net yaptım kesinlikle girmenizi öneririm

Önemli değil her zaman

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Daha sonra o liste güncellendi birinci arkadaşın dediği netlerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o zamanlar için yetermiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.