Şimdi Ara

lütfen tyt netlerimi değerlendirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tyt denemelerinde genelde 80-90 arası yapıyorum
    özdebirde 66, 345te 90, 3d de 64 yaptım.

türkçe netlerim genelde 33+ ama özdebirde ve 3d de 30 larda yaptım
    sosyal netlerim de normalde 14+ ama özdebirde 11.75,3d de 12.50 yaptım(kusüratlar yanlış olabilir böyle hatırlıyorum)
    matematiğim okuluma göre tam bir facia. 15-25 net arası geliyor. 30 u ilk defa 345 te gördüm. özdebirde ve 3d de 11 geldi.
    fenim genelde 13+ özdebirde 11 3d de 9 yaptım

mat netlerimden memnun değilim zaten türkçeyle kurtarıyorum. 35+ yaptığım 4-5 deneme var. fen ve sosyalim de ortalamadan iyi. ama matematik beni geri çekiyor. benimle aynı netleri yapan kişiler türkçeyi, feni, sosyali yapamıyor matla arayı kapatıyor ama benimki tam tersi. yeni nesil soruları görünce ne istediğini anlamıyorum. deneme çözsem bile sonuç hep aynı. zaman konusunda problemim yok sadece soruyu anlamıyorum.

düşük mat netlerim yetmezmiş gibi bir de özdebir ve 3d moralimi alt üst etti. pek iyi olmayan anadolu liselerindeki arkadaşlarım bile 3d de bir iki net farkıyla beni geçmiş fenden 9 net ne ya gözünü seveyim

değerlendirmelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
    (hedefim 100ü görmek)

• up
  • Sadece problemlerin olduğu kitaplar var bol bol onları çöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 345 ten bitirdim, sarmaldan bitirdim ama iş denemeye gelince mal gibi kalıyorum. hep aynı netler geliyor. sonradan yapamadığım soruları çözeyim diyorum sonradan çözünce tıkır tıkır çözüyorum. bir olasılığı(konu eksiğinden dolayı yapamıyorum, konu çalışsam da hiç bir şey anlamıyorum) bir de problemleri yapamıyorum çok moralim bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliacil

hocam 345 ten bitirdim, sarmaldan bitirdim ama iş denemeye gelince mal gibi kalıyorum. hep aynı netler geliyor. sonradan yapamadığım soruları çözeyim diyorum sonradan çözünce tıkır tıkır çözüyorum. bir olasılığı(konu eksiğinden dolayı yapamıyorum, konu çalışsam da hiç bir şey anlamıyorum) bir de problemleri yapamıyorum çok moralim bozuluyor
    Ne diyebilirim ki tamamen aynı konumdayız

• özdebir bu kadar zor muydu ya
  • Matematiği zordu ama 100 hedefleyen birisi 25-30 arası yapması lazımdı

• Sana önerim apotemi problemler ve nitelik geometri bitirmen maden türkçen iyi fen ve sosyal netlerini yükselt matematikten 25 yapsan da yeterli düzeye gelmiş olursun

• Özellikle sosyali çok zordu 13 14 net yaparken 8mnet yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    millet canavar gibi yine 117,75 yapan vardı
  • einsteinson kullanıcısına yanıt
    Naber ders kanalı

• Tyt boş kardeşim 80 altına düşme yeter ayt +70 yapsan zaten düzgün bir yer gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özdebirde 66 345’te 90

• Özdebirde 105 tyt yigeçen yok

var türkiye 1.sinin tyt 117,75 ayt 80
  • ben de seninle çok benzer konumdayım olmuyo şu lanet tyt bi türlü.aslında benim daha da kötü durum ben mezunum 345 tyt bitti ama bi işe yaramadı gibi hala aynı netler matta özdebirde 17 net geldi mesela.bi soru bankası ve apotemi problemlerden ilermeye çalışıcam.sence sarmal mı çözeyim 3d mi?345 ten sonra sarmalın netlere artı bi katkısı oldu mu?Bir de bence bizde gerçekten Türkçeden fenden sostan kurtarmaya çalışmalıyız olmuyosa.matı da dedikleri gibi 25 yapsak yeter sanırım yani artık ben öyle düşünüyorum ama 25 e de sabitlemek zor gerçeten

• protarak.jimin kullanıcısına yanıt
    geçen yıl sizin durumunuzdaydım çok zorlarsam 25mat neti anca yapıyordum. Problem özellikle sorun yaratıyordu şuan mezuna kaldım 30 üstüne çıkıyorum hatta son demem 35idi.Olay biraz özgüven bence tavsiyem kolay bi mat denemesi(gezegen çözmüştüm ) alıp çözmen rehber öğretmenim önermişti eksikliğini gör belki konular tam bitmemiştir ayrıca özgüven kazanırsın.Anlamadığın kısımda kolay orta zor ilerlemek bence çok işe yarıyor.Gözünde büyütürsen iyice zorlaşıyor.
  • Forumda tr ilk 30 paylaşıldı gidip bakabilirsin ilk 15 de ki bir çocuk da arkadaşım 101.5 tyt yaptı

güncel ilk bin listesi var bende zaten
  • Hocam 345 netlerinizle diğer sınavlar arasında neden o kadar fark var?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.