Şimdi Ara

lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bi forum sayfası açtım kendime daha yeniyim pek bişe bilmiyorum oraya nasıl video ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

• kullandığın forum scripti hangisi? videoyu anasayfana mı ekleyeceksin yoksa topiklere mi eklemek istiyorsun daha açıklayaıcı bilgiler verirsen yardımcı olurum
  • ya topicte bi sayfaya eklemek için işte. başka sitelerde görüyorum tek tıkla başka siteye girmeden orda açılıyo seyrediyosun ama ben beceremedim onu öğrenmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetboy25

ya topicte bi sayfaya eklemek için işte. başka sitelerde görüyorum tek tıkla başka siteye girmeden orda açılıyo seyrediyosun ama ben beceremedim onu öğrenmek istedim

iyide dostum mesela youtube taki videoları sitene mi çekeceksin? Birde dostum lütfen kullandığın forum scriptini yazar mısın?
  • evet youtubedekileri alacağım da script ne ben anlamadım ya iphorum.codan açtım forum sayfasını senin de kafanı şişirdim ama ben daha yeniyim yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetboy25

evet youtubedekileri alacağım da script ne ben anlamadım ya iphorum.codan açtım forum sayfasını senin de kafanı şişirdim ama ben daha yeniyim yaw

Estağfırullah dostum ne demek maksat yardımcı olabilmek.

forum scriptin phpbb. Bak aşağıdaki linkte anlatılmış nasıl yapacağın fakat ftp hesabı vermiş olmaları lazım düzenlemen gereken dosyalar var. Eğer düzenleme, forumda yapılı ise [youtube] link [/youtube] şeklinde koyabilirsin. Eğer olmazsa ftp erişimin olması lazım.

http://canver.net/mesaja-youtube-video-koymak-vt10661.html?highlight=video+eklemek

• tmm çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.