arkadaşlar ben bi forum sayfası açtım kendime daha yeniyim pek bişe bilmiyorum oraya nasıl video ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
kullandığın forum scripti hangisi? videoyu anasayfana mı ekleyeceksin yoksa topiklere mi eklemek istiyorsun daha açıklayaıcı bilgiler verirsen yardımcı olurum
ya topicte bi sayfaya eklemek için işte. başka sitelerde görüyorum tek tıkla başka siteye girmeden orda açılıyo seyrediyosun ama ben beceremedim onu öğrenmek istedim
quote:
Orjinalden alıntı: sweetboy25
ya topicte bi sayfaya eklemek için işte. başka sitelerde görüyorum tek tıkla başka siteye girmeden orda açılıyo seyrediyosun ama ben beceremedim onu öğrenmek istedim
iyide dostum mesela youtube taki videoları sitene mi çekeceksin? Birde dostum lütfen kullandığın forum scriptini yazar mısın?
evet youtubedekileri alacağım da script ne ben anlamadım ya iphorum.codan açtım forum sayfasını senin de kafanı şişirdim ama ben daha yeniyim yaw
quote:
Orjinalden alıntı: sweetboy25
evet youtubedekileri alacağım da script ne ben anlamadım ya iphorum.codan açtım forum sayfasını senin de kafanı şişirdim ama ben daha yeniyim yaw
Estağfırullah dostum ne demek maksat yardımcı olabilmek.
forum scriptin phpbb. Bak aşağıdaki linkte anlatılmış nasıl yapacağın fakat ftp hesabı vermiş olmaları lazım düzenlemen gereken dosyalar var. Eğer düzenleme, forumda yapılı ise [youtube] link [/youtube] şeklinde koyabilirsin. Eğer olmazsa ftp erişimin olması lazım.