arkadaşlar merhaba... eşimle (2 kişi) beraber tatil yapmak istiyorum....kriterler: -denize yakın kumu güzel ve temiz bir yer istiyoruz...akşam yemeği olmasada olur..kalınan yer güzel olsun yeter... -aynı zamanda sehir merkezine yakın çıkıp gezilebilecek ve tarihi yerleri doğası olan (alanya hariç)... disko vs önemli değil... -bütcem kısıtlı...(4 yada 5gün kalıcam )... fiyat olarakta araştırıyorum... -kalacağım yerde sürekli kalmak istemiyorum..dışarı çıkıp gezmek istiyoruz...sabit k almak istemiyoruz.. o yuzden tatil koyu tarzı 5 yıldızlı bir yer istemiyorum... bütcem dediğim gibi kısıtlı...ama kesinlikle kahvaltı olmalı... -duşunduğum yerler kemer, side, bodrum, ölüdeniz.... bana yer ve otel ismi ve biliyorsanız fiyat 4 verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.... ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.....
yokmu arkadaşlar yardımcı
Avşa Adası var. Balıkesir, çanakkale tarafı. 2 kişilik oda 60 lira tutar günlük. ben efe suitte kalmıştım. yemek falan yok. ama denizi güzeldir. çarşısı güzeldir. bir bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: Uplifting
Avşa Adası var. Balıkesir, çanakkale tarafı. 2 kişilik oda 60 lira tutar günlük. ben efe suitte kalmıştım. yemek falan yok. ama denizi güzeldir. çarşısı güzeldir. bir bak derim
teşekkürler dostum hemen bakıyorum....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme