Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM 2007 MODEL BMW 320i İÇİN HANGİ LPG KİTİNİ ÖNERİRSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla benim 2005 318İ varken prins sorun yaptı hoş sonra düzeltildi ama BMW markasının neredeyse birçok modelinde motor farklılıkları olduğu İcin korktum budada sorun olabilir diye..çünkü valvetronik denilen alet sorumlusa Lpg'ninde sorun yaratacağını söylediler onun İcin ince eleyip sık dokuyorum..bu arada telefleks bu araca uymuyormus yani bizzat usta (Ankara'daki Tunali Motor) söyledi onun İcin sanırım prins olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotodijii

Valla benim 2005 318İ varken prins sorun yaptı hoş sonra düzeltildi ama BMW markasının neredeyse birçok modelinde motor farklılıkları olduğu İcin korktum budada sorun olabilir diye..çünkü valvetronik denilen alet sorumlusa Lpg'ninde sorun yaratacağını söylediler onun İcin ince eleyip sık dokuyorum..bu arada telefleks bu araca uymuyormus yani bizzat usta (Ankara'daki Tunali Motor) söyledi onun İcin sanırım prins olacak

geç kalınmış bi karar gibi görünüyor kafanızı karıştırmayın yapın PRİNS dönüşümü keyfini sürün
  • Hocam lpg taktıracaksan Prins taktır. Bu tip arabalarda manifolt basıncı normallerden yarı yarıya azdır. Prins hariç adı geçen tüm sistemler kalibrasyon yaparken MAP haritasına göre ayarlanır. Dolayısıyla Manifolt basıncı (MAP)düşük sizinkisi gibi araçlarda,diğer sistemler zorlamayla,elle ayarla keyfe keder çalışır. Prinsin çalışma prensibinde MAP a ihtiyaç yoktur.Aracın kendi beyninden veri alır. Ayrıca Keihin enjektörle yüksek besleme imkanı sunmaktadır. Çünkü bu tip araçlarda manifoldun içine kadar ilave bir hortum (pnömatik hortum) la gazı yanma odasına yakın bir yere taşımak gereklidir.Yani mesafe uzadığından gazı kuvvetli ve kararlı basacak enjektör lazım. Bende ufak bir reklam yapayım herkes yapmış 'Turkuaz Otogaz Forever'
  • Sayın fxmurat gercekten ve resmen LPG konusunda akademik bir yazı olmuş çok hoşuma gitti bu kadar Teknik yazmanız kafamı karıştırsada bu işten anladığınız hükmü doğurdu bende sanırım Prins artık son kararım...tüm cevap veren arkadaslara tekrar tekrar tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotodijii

Sayın fxmurat gercekten ve resmen LPG konusunda akademik bir yazı olmuş çok hoşuma gitti bu kadar Teknik yazmanız kafamı karıştırsada bu işten anladığınız hükmü doğurdu bende sanırım Prins artık son kararım...tüm cevap veren arkadaslara tekrar tekrar tesekkur ediyorum

EN İYİLERİN ARASINA HOŞ GELDİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 3 Mart 2012; 17:43:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.