Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM 2007 MODEL BMW 320i İÇİN HANGİ LPG KİTİNİ ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım birsürü şey söyleniyor Yok en iyi prins bu arabaya gider yok teleflex taktırma buna gitmez ama en iyisi teleflextir yok bu aracın hava emişi az onun için çok iyi montaj ve ustası gereklidir. yok vakum sorunu yaşarsın....YANİ LÜTFEN SAMİMİ OLARAK NE LAZIM BANA BİLMİYORUM eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim....şimdiden yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürler bu arada ben ankarada yaşamaktayım...

• ATİKER
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA

ATİKER
    hocam atiker tamam iyi ama hiç bu kasa BMW'ye takan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotodijii

Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım birsürü şey söyleniyor Yok en iyi prins bu arabaya gider yok teleflex taktırma buna gitmez ama en iyisi teleflextir yok bu aracın hava emişi az onun için çok iyi montaj ve ustası gereklidir. yok vakum sorunu yaşarsın....YANİ LÜTFEN SAMİMİ OLARAK NE LAZIM BANA BİLMİYORUM eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim....şimdiden yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürler bu arada ben ankarada yaşamaktayım...

Prins.aracınız 2007 mi 2008 model mi bir forumda 2007 yazılmış diğer bir forumda 2008 yazıo anlamadım .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer_usta_otogaz -- 23 Şubat 2012; 17:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer_usta_otogaz

quote:

Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım birsürü şey söyleniyor Yok en iyi prins bu arabaya gider yok teleflex taktırma buna gitmez ama en iyisi teleflextir yok bu aracın hava emişi az onun için çok iyi montaj ve ustası gereklidir. yok vakum sorunu yaşarsın....YANİ LÜTFEN SAMİMİ OLARAK NE LAZIM BANA BİLMİYORUM eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim....şimdiden yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürler bu arada ben ankarada yaşamaktayım...

Prins.aracınız 2007 mi 2008 model mi bir forumda 2007 yazılmış diğer bir forumda 2008 yazıo anlamadım .?
    Valla Haklısınız Yanlışlıkla herhalde elim değmiş aracın modeli 2008....bu arada fark ediyormu model yılı

• quote:

Valla Haklısınız Yanlışlıkla herhalde elim değmiş aracın modeli 2008....bu arada fark ediyormu model yılı

model fark etmiyor forumu takip ettiğim için gözüme takıldı :)
  • quote:

quote:

model fark etmiyor forumu takip ettiğim için gözüme takıldı :)

Alıntıları Göster
    Anladım....Peki cevaben ne olur benim araç için yani hangi kiti önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kesinlikle prins takın derim..... aracın valvetronik olmasından ötürü elektronik enjektörlü kit taktırısanız daha iyi randuman alırsınız.. BENCE PRİNS
  • BRC MY11 ıle BMW 320 valvetronıc sorunsuz calısacaktır.Tavsıyem BRC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

BRC MY11 ıle BMW 320 valvetronıc sorunsuz calısacaktır.Tavsıyem BRC.
    YÜKSEK PERFORMANSLI ARAÇLAR İÇİN PRİNS EN İYİLERİN TERCİHİ

www.cetinsayotogaz.com
  • quote:

prins.
  • quote:

quote:

prins.

Alıntıları Göster
    Tüm cevap veren arkadaşlara ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM......Peki Teleflex olsa ne olur bu araca...çünkü o markada çok övülüyor ama uymaz diyende var uyar diyende var siz ne dersiniz

• ARACINIZ YÜKSEK MOTORLUDUR ARACINIZA İNKAGAS(BMD) MARKASI UYUMLUDUR AYARICA 2 YIL MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliburakertem

ARACINIZ YÜKSEK MOTORLUDUR ARACINIZA İNKAGAS(BMD) MARKASI UYUMLUDUR AYARICA 2 YIL MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
    Prins...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8201

Prins...

Alıntıları Göster
    ne atikeri yapmayın arkadaşlar.

BRC Prins ve Teleflex.

seç birini.
  • Kesinlikle arkadas haklı atiker olmaz hatta hatta brc'de olmuyor telefleks'de olmuyor.. muş sebebi bu araçların hava emişi azmış ondan sadece prins diyorlar...ama tesekkur ediyorum cevap veren arkadaslara
  • quote:

Kesinlikle arkadas haklı atiker olmaz hatta hatta brc'de olmuyor telefleks'de olmuyor.. muş sebebi bu araçların hava emişi azmış ondan sadece prins diyorlar...ama tesekkur ediyorum cevap veren arkadaslara

2001 model 320coupe de 80.000 km teleflex kullandım. tık demedi.
  • quote:

www.atiker.com www.taskinotogaz.com adreslerinden BMV 3 kasa araçlarını montaj resimlerini bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA

quote:

www.atiker.com www.taskinotogaz.com adreslerinden BMV 3 kasa araçlarını montaj resimlerini bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Montaj yapacak olan usta aracı biliyorsa ve de gercekten sanatkar ise problemsiz lpg uygun bir araçtır,ama işinin ehli degil ise 2500 tl kit taktırsanız o makina yürümez

• quote:

Orijinalden alıntı: m_kan teknik

Montaj yapacak olan usta aracı biliyorsa ve de gercekten sanatkar ise problemsiz lpg uygun bir araçtır,ama işinin ehli degil ise 2500 tl kit taktırsanız o makina yürümez

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.