Şimdi Ara

Lütfen Yardım 2100 TL SINIR (LÜTFEN ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün sonra yurtdışına gidiceğim ve artık laptop almam lazım vatan veya gold bilgisayardan

İstediğim özellikler;

8GB RAM

1TB - 750GB HARDDİSK

2GB EKRAN KARTI

2 ÜSTÜ GHZ

LENOVO MARKALARININ KASASINI NEDENSE BUGÜN GİTTİM BAKTIM VE BEĞENMEDİM ASUS İSTİYORUM FAKAT BULAMADIM BU FİYATLARA

TOSHİBA NASIL Bİ MARKADIR 2100 E BULDUM BİTANE İSTEDİĞİM GİBİ BEYAZ ( BEYAZ İZ YAPARMI ACABA KİRLİ PARMAKLARLA DOKUNUNCA FALAN )

HP , CASPER , ACER TAVSİYE EDİLMEYEN MARKALAR

ÇOK KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

• Yurtdisindan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burst_one kullanıcısına yanıt
    Aga Çin'e gidicem Çinde 3 yıldır olan arkadaşım ben Türkiye'den aldım dedi burdan alman daha mantıklı taksit açısından falan ondan bu kadar kasıyorum
  • Acargur35 A kullanıcısına yanıt
    Onceligin ne oyun mu yani orn bf4 high ta mi oynamak istersin cunku ekran karti 2gb olmasi iyi olacagi anlamina gelmiyor

• burst_one kullanıcısına yanıt
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30

şu özelliklerde ama Asus Toshiba falan istiyorum
  • Asus x550ln xo007d ye bir bak derim.

• 2.400 vatanda o kadar çıkamam Sınırın sınırı 2100 yani başka önerin varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acargur35 A kullanıcısına yanıt
    İnternetten almayı düşünmez misin? Pcdepo.com güvenilir sitedir alışveriş yaptım 1.950 gibi bir fiyata alabilirsin.yoksa daha iyi özellikte bir bilgisayar bulamazsın.internete güvenmem dersen asus ve toshiba modelleri istediğin özelliklerde bulamazsın lenovo z510da iyi bilgisayardır

• aksine z510 u teknosa da gördüm tasarımı baya hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

İnternetten almayı düşünmez misin? Pcdepo.com güvenilir sitedir alışveriş yaptım 1.950 gibi bir fiyata alabilirsin.yoksa daha iyi özellikte bir bilgisayar bulamazsın.internete güvenmem dersen asus ve toshiba modelleri istediğin özelliklerde bulamazsın lenovo z510da iyi bilgisayardır

merhaba
    ben de 2000 liraya bilgisayar arıyordum da önerir misiniz? açtığım konu şurada

http://forum.donanimhaber.com/m_96397242/f_//tm.htm#96397242
  • ayrıca freedos'un kendisi bir işletim sistemi mi? yani ben bu bilgisayarı alırsam orjinal işletim sistemi yüklemem mi gerekiyor? korsan yüklersem garanti dışı kalır mı?
  • parliament mavisi kullanıcısına yanıt
    Hayır gerçek ile bir fark görmezsin garanti dışı falanda kalmaz

• bi aksilik olmazsa ben de alacagim o fiyatlara ve bence bu fiyata alinacak en iyi fiyat/performans laptopu Dell 7537 nin i7li versiyonu link vericem birazdan mutlaka incele derim. Forumdaki kullanicilar metal kasasiyla hic isinmamasindan sikayetciler elleri usuyormus :D 128bit gddr5 gt750m ekran karti,i7 4.nesil,8gb ram, 1tb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKirqe -- 26 Ağustos 2014; 0:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acargur35

Arkadaşlar 3 gün sonra yurtdışına gidiceğim ve artık laptop almam lazım vatan veya gold bilgisayardan

İstediğim özellikler;

8GB RAM

1TB - 750GB HARDDİSK

2GB EKRAN KARTI

2 ÜSTÜ GHZ

LENOVO MARKALARININ KASASINI NEDENSE BUGÜN GİTTİM BAKTIM VE BEĞENMEDİM ASUS İSTİYORUM FAKAT BULAMADIM BU FİYATLARA

TOSHİBA NASIL Bİ MARKADIR 2100 E BULDUM BİTANE İSTEDİĞİM GİBİ BEYAZ ( BEYAZ İZ YAPARMI ACABA KİRLİ PARMAKLARLA DOKUNUNCA FALAN )

HP , CASPER , ACER TAVSİYE EDİLMEYEN MARKALAR

ÇOK KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

Aradigin ozelliklerin bu fiyata maksimum nitelikte birlesmis hali

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook-pmu322863

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

Hayır gerçek ile bir fark görmezsin garanti dışı falanda kalmaz

hocam bende window7 korsan cd'si var.pek anlamıyorum da onunla format atabiliyorum ama zaten bu basit bir işlem. bu bilgisayarı aldığımda nasıl win8 yükleyebilirim. eğer elimdeki korsan win7'yi yüklersem performans'ta vs. bi sıkıntı olur mu?
  • parliament mavisi kullanıcısına yanıt
    Win 8.1e format atarak.internetten buluruz korsanı

• CheKirqe kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim tavsiyen için kasası görünüşede çok güzel bir cihaz almayı düşünüyorum fakat izmirde var mı acaba
  • İzmirde oturuyorum 2 gün sonra yurtdışına çıkıcağım için direkt olarak almam lazım dostum yoksa güveniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.