Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle yardımlarınız ve yorumlarınız için simdiden tsk ediyorum.
    Benim derdim bu yeni cıkan crisis diye bir oyun varya onu oynayamam elimde 60-70 ytl bir butce var anakartım biostar p4 tp3 800 serisi 1gb ram var pcmde şimdi sizlerden istegim bana 8x uyumlu bir ekran kartı tavsiye etmeniz 60-70 ytl butcem var bu arada anakart intel çipsetli
    şimdiden cok tsk ederim

• kardeş sen napacan crysisi al mario oyna:):) saşka şaka kızma hemen. bence o bütçeyle birz zor oynarsın crysis öle basit bir oyun değilki o bütçedeki bir pc de oynayabliesin. hem senin dediğn kadar basit olsaydı millet sürekli upgrade yapmak zorunda kalmazdı. hem diyelim aldın yükledin yine zevkli bir şekilde oynamazasın oyun akıcı ve zevkli olmaz sana tavsiyem yakınlarda int kafe varsa oralarda falan idare et en fazla 10 ytl harcarsan oyundan sıkılırsın ve bir daha oynamak istemezsin
  • Bence de sağlam bilgisayarları olan kafe bul, orada bitir, adam gibi grafikle oynamış olursun. O parayı harcarsan, sadece harcamış olursun, malesef o fiyata AGP kartlar crysiste adam gibi performans vermez. En düşük ayarda takıla takıla oynarsın... O makinayı güncellemekle uğraşma sat, biraz daha para koy, bize max bütçeni söyle, sana sistem tavsiyesi verelim. 780G chipsetli bir anakart 120 lira civarına alırsın, onun üzerindeki entegre grafik işlemci bile senin o fiyata alacağın agp karttan iyi olacaktır...
  • Sistemi komple değiştirmen gerekiyor..O kullandıgın sistemle istersen AGP için en performanslı çözüm olan 1950XTX al genede oynayamazsın dogru düzgün...
  • sistemini upgrade etmen lazım yani en azından 2 gb ram orta sınıf bi pc-ex grafik kartı ve orta sınıf bi işlemci alman lazım tabi bunlarlada crysis i akıcı bir şekilde oynayamazsın
  • Arkadaslara ne yazik ki katilmak durumundayim, o bilgisayara 60-70 YTL vererek yapacagin herhangi bir seyle Crysis oynayamazsin gibime geliyor...
  • Arkadaşlar bu ilgili oyunu POWERCOLOR ATI RADEON 128MB 128BİT 9600XT BRAWO EDITION ekran kartı hiç açmazmı yoksa açar fakat çok yavaş veya yavaş yada takılarak filanmı oynar, bu konuda bilgisi olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    2 hafta önce açıldı
    beyler bi yardim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiginiz yorumlara tsk ederim

Gigabyte GA-8I915ME-C
    910GL / Socket 775

Intel® Pentium® 4 işlemci desteği
    Çift kanal DDR400 bellek mimarisi desteği
    PCI-Express x16 arayüzü ile devrimsel grafik deneyimi
    Entegre yüksek hızlı SATA arabirimi
    Entegre 10/100 ağ bağlantısı
    Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

arkadaslar şimdi soyle birsey geldi aklıma
    bu anakartın 16x slotu var bende 512 ekran kartı alsam sizin tavsiyenizle o zaman oynayabilrmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackstar26 -- 14 Mart 2008; 12:12:39 >
  • Ben sistemimle full kapalı 640x480 oynuyorum.Sen düşün:
    Amd Athlon 3000+ (tek çekirdek)
    2 GB Ram DDR400
    x700 256 MB 128 Bit
    Ama yakında:
    Amd Athlon 5200+(çift çekirdek)
    2 GB Ram DDR2 800 Mhz
    MSI RX3870 OC Edition

Yakında elimde olacak sistem ile vistada 1280/1024 veya 1024/768 çözünürlükte medium hedefliyorum.
  • merhabalar sizlere yeni bir sorum olacak ama cok acil

Gigabyte GA-8I915ME-C
    910GL / Socket 775

Intel® Pentium® 4 işlemci desteği
    Çift kanal DDR400 bellek mimarisi desteği
    PCI-Express x16 arayüzü ile devrimsel grafik deneyimi
    Entegre yüksek hızlı SATA arabirimi
    Entegre 10/100 ağ bağlantısı
    Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

anakartıma

Ürün:
    OEM sıfır uluslararası garantili1gb ddr400 pc3200 remlerin en hızlı türü olan yüksek yoğunluktaki remdir.
    lütfen dikkat aşağıdaki listeden anakartınızın çipsetini bulup ona göre teklif veriiniz, yada mesaj atarak anakartınız hakkında bilgi alınız.. bu rem yüksek performans verir sadece pc nizin ddr400 desteklemesi yeterli olmayabilir.
    (resim temsilidir, samsung değildir.)
    hız: PC3200 (geriye dönük uyumlu PC2700, PC2100)

genel özellikler:

184Pin DIMM ,
    1GB ,
    DUAL CHANNEL kullanılabilir,

yeni
    altın kaplama pinler
    2.5 VOLT

READY for DUAL CHANNEL

JEDEC Standard 184-pin Dual In-Line Memory Module

100% Backward compatible to PC2700 / PC2100

Performance: PC3200
    Dual Channel ready

2.5 Volts

DQ DQ Burst Frequency: 400MHz
    Inputs and outputs are SSTL-18 compatible
    CAS latency 3.0

128x4 X 2 DDR SDRAM CHIP CONFIGURATION
    SDRAM have 4 internal banks for concurrent operation
    Differential clock inputs
    Data is read or written on both clock edges
    Bi-directional data strobe with one clock cycle preamble and one-half clock post-amble
    Address and control signals are fully synchronous to positive clock edge
    Programmable Operation:
    Burst Type: Sequential or Interleave
    Burst Length: 4, 8
    Operation: Burst Read and Write
    Auto Refresh (CBR) and Self Refresh Modes
    Automatic and controlled precharge commands
    Serial Presence Detect
    SDRAMs in FBGA Package
    RoHs compliance

uyarmı acaba lutfen yardım edin acilen cok tskler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.