Şimdi Ara

lütfen yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi arkadaşım creatıve kulaklık kullanıyo....kulağıma taktım ve kulaklığa bayıldım,baslar manyak..basslar ön planda..modelini sormadım çünkü dedim bu crevıtıve ep630...daha sonra hiç sormadan ona bugun hatta 2-3 saat önce vatandan yapı kred indirimli 55 liraya aldım bıtane ep630..bi taktım kulama arkadaştakının verımını alamadım..ıpod touch da denedim basslar arkadasınkındekı gıbı etkılı on planda degıl......neden acaba arkadaşlar lütfen yardım edin..kulaklık yeni ondanmı yoksa benim ep630 sandığım kulaklık başka modelmiydi??

bu arada arkadaşımdaki kulaklık ta orta kısımda mikrofon gibi bı cıkıntı var..mıkrofon deıl ama..benım aldıgım ep630 da çıkıntı yok..lutfen bı yorum yazın şaştım kaldım icee

not:arkadaşım kulaklıgın modelını bılmıyo tam olarak 1 yıl once hedıye gelmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 4 Ağustos 2010; 17:52:24 >

• yaw 1 kisi bile yorum yapmazmi ya
  • sony öneriririm sana başka marka tanımam

ama senin soruna cevap verecek bir bilgi zenginliğim yok kimsede yorum yapmamış şansın yok
  • zaten ep-630 un sadece bassları ön plandadır forumu araştırdınmı bilmiyorum ama o 55 liran boşa gitti onu söyleyeyim ep-630 un ederi benim gözümde 10 lira ama kimse o fiyata satamaz bir sürü yeni kulaklık markası var onlara bi baksaydınya resmen gözün kapalı gitmişin almışın
    mikrofon konusuna gelince ep-630 un iphone için üretilmiş olanında mikrofon var belki ona denk gelmişsindir ve aldığın kulaklık yeni olduğundan daha tam açılmamış olabilir zamanla açılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.