Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM ( bağlantı zaman aşımına uğradı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar her zaman sıklıkla girdigim youtube facebook v.b sitelere bi sureden snra ulasamamaya basladım . siteye girmeye calıstıgımda baglantı zaman asımına ugradı hatasıyla karsılasıyorum . ktunnelle giriyorum ama normal olarak baglanamıyorum. baska bir pc ile baglanmayı denedigimde gayet gzl giriyo .
    elimden ne geldiyse detaylı olarak yaptım bn size sıralım teker teker .
    *dns degiştirdim . ama hc bir sonuc vermedi .
    *çerezleri temizledim
    *sistem geri yukleme yaptım
    *baska bir arama motoru kullandım google cromer , mozilla . oda hc bir sonuc vermedi .
    *en son modeme reset attım oda bi sonuc vermedi .
    *modeme kablolu ve kablosuz olarak baglandım yine hiç bir tık yok :)

nette geniş olarak bir arastırma yaptım bu sorundan cok yakınan var . bilen bir arkadas yardımcı olursa sevinirim . simdiden tesekkur ederim :)

TAMAM ARKADASLAR SORUN CÖZULDU .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumbel -- 26 Kasım 2011; 13:03:12 >

• NASIL ÇÖZDÜN SORUNU ARKADAŞ BİZE DE ANLAT AYNI SORUN BENDE DE VAR :)
  • usta clear indir kur bilgisayarına . Clearın orda windows ve uygulamalar adı altında kutucuklar var o kutucukların hepsını isaretle . Snra temizle butonuna bas bi 15 dkk ıcerısınde işlem gerceklesmıs oluck :) snra google'dan ( youtube jacker 7 ) diye bir program var cok kucuk ebatta onu ındır kur . Cok kısa bı ıslem suruyo zaten :) snra istedigin siteye gir %100 calısıyor :) hade kolay gelsın kardesm .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.