Şimdi Ara

Lütfen Yardım Bilgisayar Kasalarından Anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Marka bilgisyar kasasına sahibim özellikleri :

Model: Hp 500B Microtower

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core Cpu 2.80 Ghz

Ram: 2,00 Gb

Ekran Kartımda 900 küsür MB

Ben bu bilgisayarı 2010 yılının yazlarında oyun amacıyla aldım ve fark ediyorumki en gözde olan oyunları oynayamıyorum kasıyor veya en düşük kaliteyi acıp dandik dandik oynamak zorunda kalıyorum bu oyunlarda Skyrim , Nba 2k11 ve WoW(yüksek Kalite)
    gibi oyunları kasıyor WoW(World of warcraft) oynarken oyunun ayarlarından en düşük kaliteyi acınca oynayabiliyorum ve bu durumdan cok rahatsızım yeni bir kasa alıcam bütcemde max 750 zorlaya zorlaya 800 flanda olabilir.
    Yukarda yazdıgım oyunları rahatlıkla oynayabilecegim bir kasa tavsiye edermisiniz .
    Eğer ki bu bütceyle zor diyosanız olabilecek bütceyi sölermisiniz simdiden teşşekürler ilgilenirseniz çok mutlu olurum

Birde Ekran kartı veya işlemci değişimini tavsiye etmeyin çünkü zaten bu bilgisayarı ben bir dostuma vericem.

• Yazdığınız 3 oyundan sadece SKYRIM size sorun çıkartır. Diğer oyunlar için 750 800 lük bir kasa iş görür ancak SKYRIM ve muadili oyunlar için 1500 ( belki biraz daha fazla ) civarı bir harcama yapmalısınızki performanslı ve keyifli şekilde rahatça oynayabilesiniz.
  • Öyle diyorsunuz ama World of Warcraft'ın yüksek kailte yani High Quailty Modunda oynandıgı zamanki kaliteyi 750-800 lük bir kasa halleder mi? hallederse halledicek max 900 lirarık kasa linki atarmısınız yada adını yazarmısınız.
    çok teşşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namlu7 -- 23 Mart 2012; 15:26:33 >
  • Link olarak elimde yok ama 900 illaki halleder ancak ince eleyip sık dokumanız lazım alırken :)
  • Dediğiniz gibi ince eleyip sıkı dokunmamızlazım :D alırken ama ben bu kasalardan pek anlamıyorum dandik bişey alabilirim isim veremezmisiniz.
  • hazır kasa alacaksan...ilk uyarı sakın haaaa
    forumdan sana güzel bir ikinci el alalım acele etme 900 tl ye gayet güzel 2. eller var
    hatta yarın yada hafta sonu senin için ilanlarrı tararım ...nasıl fikir ?
    sıfır alacaksanda sesimi çıkarmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.