Şimdi Ara

lütfen yardım çok kararsızım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süre kullanmak için akıllı telefon almak istiyorum.aklımda ne zamandır Htc one m7 vardı.1599 teknosada.fakat dün bir yakınım aklımı karıştı.güncellemeleri sorunlu falan dedi.samsung note 3 al dedi.telefonu kullanma amacım fotograf-basit oyunlar-sosyal ağlar ve internet alışverişi olacak.ekran genişliğine ne kadar önem vermeliyim?hiç akıllı telefon kullanmadım.htc ekranında rahat hareket eder miyim?profesyonel değilim.çizim vs.ile ilgim yok.
    arkadaslar bir çok video izledim.hatta bugün sony experia telefona da takıldım ama size sormadan alamıyorum çünkü bu konuda çok bilgilisiniz.
    bana da yardımcı olun.nakit alacağım için note 3 1950 pahalı geliyor.ama değer diyorsanız alırım.

• O butcenin en iyileri xperia Z1 compact ve lg G2 dir,ikiside m7den daha ustun ve daha yeni cipsetlere sahipler,ikiside m7den daha iyi kamera performansi verir.samsungu ise geciniz bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulsah021 G kullanıcısına yanıt
    nexus 5 senin aradığın.
  • http://www.bizdeuygun.com/LG-D958-G-Flex_140783.html

• Nexus 5 beyaz isini gorur tavsiye ederim

• gulsah021 G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle G2 32 GB almalısın, senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar

• aklımda iki marka varken note 3 tamamen elendi.htc kimse tavsiye etmiyor lg'ye yönel diyorsunuz:))iyice karışştııımmmm:))teşekkürler fikirler için
  • ekranı büyük gelmiyorsa kesinlikle note 3 al internette gezmesi büyük ekranda daha iyi. Ama ekran büyük dersen Lg G2 al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.