2 sene önce d-smart ve smile ads için taahhütlü abone olmuştum. mayıs ayında sözleşmem bitmek üzereydi ve ttnet'ten aradılar. ttneti kabul ettim ve onlar biz geçiş işlemlerini hallederiz dediler. geçiş işlemini hallettiler fakat d-smartı aradım. tam 560tl taahhüt cezası faturaya işlenmiş. sözleşmem bitmeden geçiş işlemi yapmışlar.
ayrıcada haziran ayında iade için cihazı verip dilekçe göndermeme rağmen temmuz ayı için fatura çıkarmışlar. bu faturayı da ödeyeceksiniz hitabıyla tehdit ediyolar. bu nasıl bir hizmet nasıl kurumsallık anlamadım.
LÜTFEN BU KONU İÇİN YARDIMCI OLUN NE YAPMAM LAZIM???
ve sakın ama sakın d-smart almayın canınız yanmasın benim gibi. işiniz bitince bir sürü para çıkartıyorlar. müşteri memnuniyeti çok kötü. interneti iğrenç. şikayetvar'ada şikayetimi yazdım. başka neresi varsa yazacam.
lütfen çevrenizdekileri uyarın. D-SMART almayın... bide yapabiliyorsanız bu yazımı paylaşın...
Konuyu uygun bölümde açarsan daha çok iş görür.Burada pek tınlamazlar.
Taahhüt bitmeden geçiş yapmışsınız doğru anladıysam. Sizce de faturaya o tutarın yansıtılması normal değil mi
Bence ttnet'e köpürmeniz gerekiyor
konuyu nerede açayım?
köpürmeden ziyade nasıl bir çözüm bulabilirim onun için yardım istiyorum.
Sözleşmenin bitimine sayılı gün kalmış ama ttnet sayesinde afedersiniz 540 lira girmesi an meselesi. Kimsenin avukatlığını yapmıyorum da eğer olay anlattığınız gibiyse bu ttnet çalışanları "müşteriyi çekeyim de nasıl olursa olsun" mantığıyla çalışıyorlar herhalde
Umarım sorunun çözülür
aynen öyle. hiçbirşekilde bilgilendirmediler. 3 kuruş para kazanacağım diye şimdi biz çekiyoruz. hepsi dolandırıcı hepsi bizi soymaktan başka birşey yapmıyor. umarım biri aydınlatırda sorunum çözülür.
Taahütün bitmeden çıktıysan tabiki o parayı isteyecekler neden çıkıyorsun ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme