Şimdi Ara

lütfen yardım....dizüstü bilgisayarımın klavyesinin üzerine soda döküldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • annem de benim laptobun klavyesine komposto dokmustu, once sorun yoktu, sonra tuslar farkli basmaya sonra da hic calismamaya baslayinca bi tane klavye getirttim yurtdisindan
  • Eğer sodanın şekeri fln kalmadı ise pirinç dolu kapalı bi kabın içine koyun içindeki nemini fln alır şu an zaten garanti durumu zor klavyeyi söküp temizlemeniz daha iyi olur diye düşünmekteyim
  • Pirinci denemeliyim sanirim...
  • Ben yandim eller yanmasin:-)
  • sabah resimdeki şekilde koyup tülün arkasından güneş gören yere bıraktım... ekranı da kapadım güneşten etkilenmesin diye

neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama çok üzüldüm... sanırım bilgisayarlara olan ilgim biraz fazla. hem iş gereği hem merak uyku dışındaki zamanlarımda hep bilgisayar başındayım... elim ayağım gibi... bir de en sevdiğim oyuncağım

lütfen yardım....dizüstü bilgisayarımın klavyesinin üzerine soda döküldü.

lütfen yardım....dizüstü bilgisayarımın klavyesinin üzerine soda döküldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 16 Ekim 2011; 10:42:43 >

• Zaman herşeyin ilacı :)

Pek birşey olacağını sanmıyorum, çünkü sadece ortaya az miktar soda dökülmüş. Olurda ilerde sorun çıkarır ise bir klavye değiştiriir.
  • Piriiiiiiiinnnnc.
    Pirinç dokun klavyenin üzerine bol miktarda
  • biraz beklesin. pirincin tozları endişelendiriyo. ters çevirip bilgisayarı üzerine koyabilirim.
  • Üzerine koyacağınız pirincin çekeceği nemi zaten ortamdaki kuruluk alır gider. Nem çok olsa etrafa dağılmadan pirinç ile almak belki.
  • az önce açmaya mecbur kaldım. işim için almam gereken bir dosya vardı. flasha çeker çekmez de hemen kapadım. herşey normal görünüyordu. umarım böyle de devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.