Şimdi Ara

Lütfen yardım edermisiniz?Zor durumdayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet kullanıcısıydım, internetimi kapattırdım uydunet'e geçiş yaptım..Şimdi 1 megabit uydunet kablolu internet kullanıcısıyım..Yaşadığım problem şu; Evimde toplam 3 bilgisayar var, diğer 2 bilgisayara interneti paylaştırdığım zaman bir bilgisayar görmüyor interneti.. Ttnet kullanırken böyle bir sıkıntı yaşamadım switch gayet net interneti dağıtıyordu..Şimdi sadece bir bilgisayara net verebiliyorum..Bu durumu Uydunet müşteri hizmetlerine sorduğumda bana Router alırsan 3 bilgisayara switchle yalnızca 2 bilgisayara dağıtım yapabilirsin dediler..ama bana saçma geldi gidip routera para vermek istemiyorum switch gayet iyi çalışıyor..neden böyle bi durumla karşı karşıyayım..Teşekkür ederim şimdiden..

• uydunet ile router olmadan ne yaparsan yap 2 cihazi baglayabilirsin. Router sart yani. Bide söyle dene, baglanan iki pc den birinin mac adresini baglanmayan pc ye klonla. ip alip internete baglanir ama ayni anda nete girince neler olur bilemiyorum.
  • Peki bir router gördüm bugün üstünde ADSL 2 + 2 router yazıyo..Adsl yazdığı için almadım hani ben uydunet kullanıyorum onun için..adsl kullanmıyorum ki doğru ama demi.. :(
  • cross cablo yap, onu da oyle bagla gitsin.
  • anlamıyorum ki cross cablodan filan ben mac filan yok mac kopyala filan hiç anlamıyorum alcam routeri takcam çalışcak istiyorum.. ama çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için Allah bin kere razı olsun en azından router olmadan olamayacağını burada teyid etmiş oldum..
  • Ucuzundan söyle bisey isini görür..yorumlara bakarsan uydunetli biriside kullanyiormus.

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr340g-4port-54m-wireless-router/ProductDetails.aspx?productId=bd100592&categoryId=410
  • cross kabloyla kolayca yapacilirsin ancak 2 bilgisayar çalışır
  • cross kabloyla kolayca yapacilirsin ancak 2 bilgisayar çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.