Şimdi Ara

Lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla yağlarım var depresyon dönemimde çok yağlı şeyler yedim fazla hareket etmedim dolayısıyla yağlar birikti göbeğimde ve kalça bölgesinde ondan sonra gıdığım çıkmaya başladı aynaya bakamaz oldum yağlar hem sağlık açısından hep görünüş açısından benim için çok kötü sizden yardım istiyorum internette milyon tane cevap var biliyorum ancak herkes bir şey diyor hangisini uyguluyacağımı şaşırdım diyet yapıcak durumum yok maalesef ama porsiyonumu azaltabilirim onun dışında neler yapmalıyım yağlarımı eritmek için? sporsuz olmaz biliyorum yaz tatilinde her gün kaç saat çıkıp terlemeliyim? yardımcı olursanız bu konu hakkında çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astronot Pizza -- 23 Mayıs 2015; 16:59:02 >

• Astronot Pizza kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle geçmiş olsun, kimse gelip sana şunu yaparsan yağlarından kurtulursun diyemez. Öncelikle kilo ve boyun kaç, tıpta obez kabul ediliyor musun? neden diyet yapamıyorsun? bunların cevabını vermelisin. Unutma ki terlemek kilo vermek kesinlikle değildir, terlemek vücudun kendini soğutmasıdır ve yağ yakımıyla kesinlikle hiç bir ilgisi yoktur. İlaç dersen doluyla var obezlik için kullanılan, ama buna bi doktor karar vermelidir. Özelden sorarsan daha iyi yardımcı olurum, umarım kilolarından kurtulursun.
  • exice E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum yorumun için ancak internette bilimsel olarak kanıtlanmış bir çok yağ yakma yöntemleri var (doğal yoldan) bunlara inanmak istiyorum mantıklı da geliyor ancak şimdi dediğiniz şeyde beynimi kurcalamıyor değil bana dediğiniz gibi özelden yardım ederseniz çok sevinirim..
  • yazdım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: exice

Dostum öncelikle geçmiş olsun, kimse gelip sana şunu yaparsan yağlarından kurtulursun diyemez. Öncelikle kilo ve boyun kaç, tıpta obez kabul ediliyor musun? neden diyet yapamıyorsun? bunların cevabını vermelisin. Unutma ki terlemek kilo vermek kesinlikle değildir, terlemek vücudun kendini soğutmasıdır ve yağ yakımıyla kesinlikle hiç bir ilgisi yoktur. İlaç dersen doluyla var obezlik için kullanılan, ama buna bi doktor karar vermelidir. Özelden sorarsan daha iyi yardımcı olurum, umarım kilolarından kurtulursun.

Terlemenin kilo vermeyle bi alakası yok demişsin nabız arttığında terlersin yağ yakımı başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiroit problemlerinde de, çoğu ilaçta da terleme olur. Hatta zehirlenme vakalarında karşılaştığın da hastanede hasta terliyordu, kilo mu veriyordu? Terlemek kilo vermeyle alakası tamamen yoktur (biyolojik olarak!!). Kilo verdiğin için terlemezsin diyorum, sen gidiyorsun nabız arttığında terlersin yağ yakımı başlar diyorsun. tansiyon probleminde, kalp ritminin bozulmasında da, ilaç zehirlenmesinde (hastanın kalbi 230 atıyordu.) kalp atışı hızlanır, terleme olmaz? bu da mı kilo verdiğinin işareti :). Karşıdaki insanın kilosu fazla, mutlaka otururken bile terlediği oluyordur. Yanlış bilgilendirme yapma lütfen, çok alakasız şeyler söylüyorsun. umarım bu örneklerim senin için bilgilendirici olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    4 gün önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.