Şimdi Ara

Lütfen yardım edin :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben sırf bu soruyu sorabilmek için üye oldum doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Lenovo y50-70 laptop aldım yeni ve bu bilgisayarı alma sebebim de oyun oynamak çok da para ödedim. The sims 3 kurdum bilgisayara Tabiki eklenti paketlerim de var zaten dediğim gibi bilgisayarı alma amacım oyun oynamak ilk 2 gün sorunsuz oynadım oyunlarım orijinal bu arada ama artık oynayamıyorum daha doğrusu oynarken kasma yapıyor zaman duruyor ama mesela su ağaç dalgalanması simin Üzerindeki işaret falan hareket etmeye devam ediyor. Hani diyeceğim ki özelliklerim yetersiz öyle bir şey olacağını zannetmiyorum yani eğer bilgisayar hakkında azıcık şey biliyorsam kasmaması lazım i7 işlemcim var 2.6 GHz turbo boost ile 3.6 GHz nvidia gtx 860m 4 gb ekran kartı 16 gb da ram var. Oyunlarda hata varsa diye hepsini silip yeniden de kurdum oyunun grafik özelliklerini de düşürdüm kısaca aklıma gelen her şeyi yaptım ama yine de düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim dediğim gibi bilgisayarı sırf oyun oynamak ve 3-4 sene en azından rahat etmek için aldım aileme de söylemeye korkuyorum şimdi aldık ama hala oyun oynayamıyorum diye çünkü onlar da çok pahalı olduğunu düşünüyorlar. Eski bilgisayarımda başka sorunlar vardı diye sims oynayamıyordum ama onda bile oynarken böyle kasmıyordu bütün Özellikleri bunun dörtte biri olmasına rağmen. Kısaca ben anlam veremedim düzeltemedim lütfen yardım edin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theangel360 T kullanıcısına yanıt
    Sims oyunlarıyla alakam yoktur bilmiyorum ama updateleri varsa yeni sürüm oyunu güncelle derim belki işne yarar.Sonuçta oyunu iki gün oynadım diyorsun sonradan oynayamama pc ile alakalı değil,olmaması lazım.
  • Belki işlemcideki gpuyla çalışıyordur oyun. Onu nvidia ile çalıştırmalısın.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Nvidia ile nasıl çalıştıracağım peki ?

oyunun kısayoluna sağ tık > grafik işlemciyle çalıştır > varsayılan grafik işlemciyi değiştir yapıp, yüksek performanslı nvidia işlemcisini seç, uygula de
  • Kardeş laptop oyun pcsi için pek uygun değil

• Dr.HannibalVader D kullanıcısına yanıt
    Elbette masaüstü daha uygun ben de biliyorum ama her an aynı Şehirde yaşamadığım için laptopum olmak zorunda. Ama yine de bu Özelliklerle sims oynarken kasmaması gerekiyordu ona çare arıyorum ben.

• Max. Pain kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yaptım ama değişen bir şey olmadı maalesef :( bir süre hiç kasmıyor sonra biraz zaman geçiyor sürekli kasıyor anlayamadım yani.

eğer laptopu elektriğe bağlamadan, adaptörsüz vs. oynuyosan kasması normal
  • Max. Pain kullanıcısına yanıt
    Adaptörüm de hep takılı oyun oynarken

ekran kartının driverı güncel mi? emin değilsen nvidia experience programıyla güncelleştirmeleri kontrol ete tıkla yeni güncelleme varsa kur bilgisayarına. onun dışında oyunun grafik ayarlarını kısıp da deneyebilirsin belki akıcı olur tekrardan. bilemiyorum tam anlayamadım ben de şimdilik diyebileceklerim bunlar kusura bakma. he ayrıca yine o programdan oyunu optimize edebilirsin. kurcala biraz programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max. Pain -- 11 Haziran 2015; 0:57:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.