Beyler bayanlar şimdi size olayı baştan anlatayım;bugün elime bir kasa geçti bende açtım oyun oynuyordum deneme amaçlı sonra içine milyon tane oyun bastım 3-4 saat uğraştım -içinde driver filanda yok herhalde ekran kartının filan- birden bilgisayar mavi ekran verdi tekrar açtım lan nolacak ki dedim . Sonra yine mavi ekran verdi , kapattım açarken dııııııııııııııııııt diye bir ses gelmeye başladı bir yerden - ana kartın uyarı mesajları gibi değil o ses -bende fanlardan herhalde dedim açtım pcye güzel bir temizlik yaptım önce powerın içini açıp fandaki topraklaşmış tozları temizledim sonra işlemciyi çıkartım üzerini temizledim macunu yeniledim . tabi geri takacakken bi sorun çıktı işlemci fanı klipsli fan hani şu intelin asla üretmemesi gerekenden . Onun iki klipsini taktım ikisini takamadım bende nolacak lan dedim açtım pcyi . Nedense kasa açıldı biraz durdu ben driverı güncellerken tak kapandı bir daha denedim yine aynısı acaba dedim işlemci fanı iyi oturmadığı için mi ? Daha daha sonra aklıma başka nedenler geldi powersupply ile ilgili olabilir mi diye , ya da fazla macun sürmüş olabilir miyim ? Sizce neden olmuş olabilir ? Lütfen yardım edin elimdeki notebook çöpün çöpü oyun oyanayamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadshoot8554 -- 19 Eylül 2020; 21:38:14 > |
Bildirim