Şimdi Ara

Lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar şimdi size olayı baştan anlatayım;bugün elime bir kasa geçti bende açtım oyun oynuyordum deneme amaçlı sonra içine milyon tane oyun bastım 3-4 saat uğraştım -içinde driver filanda yok herhalde ekran kartının filan- birden bilgisayar mavi ekran verdi tekrar açtım lan nolacak ki dedim . Sonra yine mavi ekran verdi , kapattım açarken dııııııııııııııııııt diye bir ses gelmeye başladı bir yerden - ana kartın uyarı mesajları gibi değil o ses -bende fanlardan herhalde dedim açtım pcye güzel bir temizlik yaptım önce powerın içini açıp fandaki topraklaşmış tozları temizledim sonra işlemciyi çıkartım üzerini temizledim macunu yeniledim . tabi geri takacakken bi sorun çıktı işlemci fanı klipsli fan hani şu intelin asla üretmemesi gerekenden . Onun iki klipsini taktım ikisini takamadım bende nolacak lan dedim açtım pcyi . Nedense kasa açıldı biraz durdu ben driverı güncellerken tak kapandı bir daha denedim yine aynısı acaba dedim işlemci fanı iyi oturmadığı için mi ? Daha daha sonra aklıma başka nedenler geldi powersupply ile ilgili olabilir mi diye , ya da fazla macun sürmüş olabilir miyim ? Sizce neden olmuş olabilir ? Lütfen yardım edin elimdeki notebook çöpün çöpü oyun oyanayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadshoot8554 -- 19 Eylül 2020; 21:38:14 >

• Yani yazdığınızdan çok bir şey anlamadım ama birkaç öneride bulunabilirim. Tüm bileşenleri ve kabloları adam akıllı tekrar gözden geçirip tamamen oturduğundan emin olun. Sonrasında tüm sürücülerinizi üreticinin sitesinden indirip kurun. Bilgisayarın tüm özelliklerini ve özellikle de Güç kaynağının marka modelini yazarsanız daha isabetli cevaplar verilebilir.
  • Hocam tüm kabloları kontrol etdim ama bir sorun göremedim . Sürücüleri güncellemem için bilgisayarın biraz açık durması gerekiyor bu ise açtıktan 1 dk sonra kapanıyor.

Anakart asus p5vd2 vm se green
    Vram Atı raedon x1650 (biliyorum bayaaa eski)
    2 gb ddr 2 ram
    intelin 1.80 ghz gücünde bir işlemcisi vardı ama modele bakamıyorum açamadığım için pentium ve a celeron olabilir çift çekirdek
    wd blue 500 gb hdd
    super power 300w power supply
  • Soğutucunun tam olarak oturduğundan emin misiniz? BIOStan Islemci sıcaklığını kontrol edin eğer yüksekse büyük ihtimalle soğutucu tam oturmamıştır yerine veya termal macun yeteri kadar sürülmemiştir.
  • cidden bende bunu diyecektim dediğim gibi işlemci fanı klipli hani şu döndürmeli den onunda 2 pinini yerleştirmeme rağmen diğer ikisi bir türlü yerleşmiyor sıkıntı yapmaz diye düşünmüştüm ,yapıyormuş demek ki.Nasıl kolayca yerleştiririm peki bir fikriniz var mı ? Çok kez denedim başaramadım.Lütfen yardım edin!!!Lütfen yardım edin!!!

işte böyle kalıyorlar

• Siyah klipsi kendinize doğru çekin ve o beyaz kısmın delikten girmesini sağlayın. Sonra da klipsi ittirin, kilitlemek için de döndürün. Eğer o beyaz kısımlar yamulduysa bir pense yardımıyla düzeltebilirsiniz.
  • Sağ olun hocam hallettik bir şekil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.