Çok Acaip Çok...
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sorunum şu dün Cs 1.6 oyununda normal oynarken birden oyun '' C '' harfi spamlamaya başladı. Ve sunucuda '' C '' harfi crosshair menüsünü açtığından bir türlü oynayamıyorum. Normal yazı yazarken (Şimdi ki gibi) hiç bir sıkıntı yok ve ya başka oyun oynarken. Ama nedense Cs 1.6 da oyun kendi kendine '' C '' spamlıyor, neden olabilir bir fikriniz varsa iletin lütfen.Şimdiden teşekkürler.
Beyler elimde bayaa çöp bir pc var bende elimde başka sistem bulunmadığından bunu yükseltmeye karar verdim .RAMler zaten yükseltecem onda sıkıntı yok. Benim sizden istediğim işlemci ve ekran kartı tavsiyesi yaklaşık 1000 lira ayırabilirim ikisi için . Benim aklımda MSI Nvidia Geforce Gtx 1050 2gb oc 128 bit gddr5 2gt-lp ekran kartı ve intel core 2 quad q9550 var işlemci ve ekran kartı kendi başlarına gayet iyi performans veriyorlar ama işlemci eski olduğu için ekran kartını darboğaz yapar mı acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim
SİSTEM ÖZELLİKLERİ(ŞİMDİKİ)
ANAKART: ASUS P5VD2 SE
EKRAN KARTI: AMD RAEDON X1650
İŞLEMCİ: İNTEL PENTİUM 1.8 GHZ
RAM: 2GB DDR2 RAM
POWER: 300W POWER SUPPLY
EKRAN KARTI LİNK:
İŞLEMCİ LİNK:
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar sorun tam olarak belli değil bende buraya bunun için geldim zaten. Şimdi olay şu geçenlerde elime bir kasa geçmişti bende açtım çalıştırdım sıkıntı yok oyun bastım içine biraz CoD filan işte denedim kasayı ( İyi bir kasa da değil zaten) .
2 saatlik kullanımın ardından ilk önce oyunları durdurmaya çalıştırmamaya başladı , yanıt vermiyor diyordu biraz süre geçirdikten sonra. Sonra bende önemsemedim yeniden başlattım daha çok oyun bastım içine Burnout Paradise , Cs filan , birden aklıma geldi belki ısındığı için ve ya tozdan sorun çıkartıyordur .
Bende açtım içini fanların , powerın içini filan hepsini temizledim baya bir TOPRAK çıktı bu işlemden sonra. Ertesi 1 gün boyunca işlemci fanını takmaya uğraştım , takamadım tabi dayımı çağırdım ona taktırdım . Taktıktan sonra oyunlara girdiğimde filan 1 dk sonra pc kendini kapatmaya başladı arada mavi ekran veriyordu arada da hiç bir şey yapmadan tak diye kendini kapatıyordu , bu sorun chrome da ve oyunlara girdiğimde oluyordu.Bende bütün driverları güncelledim biosa kadar ama hala kendini kapatıyordu.
Bende dayıma gönderdim sorun tespiti yapsın diye 1 hafta önce ama o test etmiş pc de hiç sorun çıkarmamış .Bugün bir daha test edecek ama hala sorunu bulamadık. Acaba neden burada sorun çıkarttı da dayımda sorun çıkartmadı ? Bir fikriniz ve ya çözümünüz varsa yardım edebilir misiniz ?
Lütfen yardım edin!!!
Beyler bayanlar şimdi size olayı baştan anlatayım;bugün elime bir kasa geçti bende açtım oyun oynuyordum deneme amaçlı sonra içine milyon tane oyun bastım 3-4 saat uğraştım -içinde driver filanda yok herhalde ekran kartının filan- birden bilgisayar mavi ekran verdi tekrar açtım lan nolacak ki dedim . Sonra yine mavi ekran verdi , kapattım açarken dııııııııııııııııııt diye bir ses gelmeye başladı bir yerden - ana kartın uyarı mesajları gibi değil o ses -bende fanlardan herhalde dedim açtım pcye güzel bir temizlik yaptım önce powerın içini açıp fandaki topraklaşmış tozları temizledim sonra işlemciyi çıkartım üzerini temizledim macunu yeniledim . tabi geri takacakken bi sorun çıktı işlemci fanı klipsli fan hani şu intelin asla üretmemesi gerekenden . Onun iki klipsini taktım ikisini takamadım bende nolacak lan dedim açtım pcyi . Nedense kasa açıldı biraz durdu ben driverı güncellerken tak kapandı bir daha denedim yine aynısı acaba dedim işlemci fanı iyi oturmadığı için mi ? Daha daha sonra aklıma başka nedenler geldi powersupply ile ilgili olabilir mi diye , ya da fazla macun sürmüş olabilir miyim ? Sizce neden olmuş olabilir ? Lütfen yardım edin elimdeki notebook çöpün çöpü oyun oyanayamıyorum.
İlgi Alanları: Oyunlar,Teknoloji,Bilgisayar,Yazılım vs.
Yanlış yerdeki doğru insan her şeyi değiştirebilir. { G-Man } |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 507 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware