Şimdi Ara

Lutfen yardım edin :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc machintos wowun pwp sini oynamak istiyorum ne yapmalıyım :((

• wowun pvpsi die bi şi yok
    aynı oyun
    sen işin pvp kısmı ile ilgileneceksin
    ama oyun daha çok pve modunda bi oyun
  • sağolda nasıl pvp kısmıyla ilgilenecem ne yapmam gerekior?
  • demek istediğim o değil hani varya oyuna gi,rdiginde 70 oluyon farklı farklı serverleri var pvp diolar ole bisi demek istemistim
  • pve serverında normal kasarsın sadece pvp amlemın acık oldugu zaman diger playerlarla kapısırsın yada savaşlarda

PvP serverı ise her zaman savaş vardır yanı sen kasmaya gıttıgınde bi duşman geldıgınde dırek senı kesebılır yada tam tersı sen kesersın ama oyunun pvp si ile ilgilenmek istiyorsan ya twing (yanı dusuk lvl orn. 19 o lvl in en iyi itemleri sende olur ve iyi bi pvp yaparsıın ama bu sadece savaşlarda gecerlı yanı o lvl da savaşa gırdıgınde en yuksek 19 lvl olur çünkü her 10 lvl arası savaşlar oluyo örn. 10-19 20 olursan 20-29 savaşlarına gırersın ) olman yada 70 olman lazım buda pvp serverında bıraz zor oluyo kı oyunda bı arkadasın fln yoksa ortam kurman fln bıraz zaman alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

pve serverında normal kasarsın sadece pvp amlemın acık oldugu zaman diger playerlarla kapısırsın yada savaşlarda

PvP serverı ise her zaman savaş vardır yanı sen kasmaya gıttıgınde bi duşman geldıgınde dırek senı kesebılır yada tam tersı sen kesersın ama oyunun pvp si ile ilgilenmek istiyorsan ya twing (yanı dusuk lvl orn. 19 o lvl in en iyi itemleri sende olur ve iyi bi pvp yaparsıın ama bu sadece savaşlarda gecerlı yanı o lvl da savaşa gırdıgınde en yuksek 19 lvl olur çünkü her 10 lvl arası savaşlar oluyo örn. 10-19 20 olursan 20-29 savaşlarına gırersın ) olman yada 70 olman lazım buda pvp serverında bıraz zor oluyo kı oyunda bı arkadasın fln yoksa ortam kurman fln bıraz zaman alır

oyuna girdiginde direk 70 oluyosun fln diyosan o beta da var sanırım sadece oyuna direk 70 olarak başlıyamassın

(Pardon alıntı yapmışım degiştiriyim derken )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 12 Kasım 2008; 17:28:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen bana yardım edin?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.