Şimdi Ara

Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eset Antivirüs programım yaklaşık 10 günden beri kendini güncelleyemiyordu otomatik güncelleme devreye girdiğin de her seferin de Kullanıcı adı ve/veya parola hatası veriyor ancak ikisi de doğru ne kadar denediysem fayda vermedi zaten önceden aynı kullanıcı adı ve parolayla güncelliyordu şimdi ne olduda böyle bir hata verdi anlamadım..

Neyse ben epey uğraştım sonra internetten bir key bulup onu kullanıcı adı ve parola bölümüne girdim ve program güncellendi ama daha sonra iletişim kesilip "Çekirdekle iletişim sırasın da bir hata oluştu" hatasını vermeye başladı...

Bunun üzerine Easy Cleaner programını yükleyip Disket C ve D'de ki gereksiz dosyaları sildim Kayıt defterinde ise sadece kırmızı ve sarı olan dosyaları sildim yeşillere dokunmadım ne olduğunu bilmediğim için...

Daha sonra Framework 1.1'i yükleyip bilgisayara reset attım ama yine Esete girmeyi deneyince "Çekirdekle iletişim sırasın da bir hata oluştu" hatasını verdi...

Bu Frameworka şimdi Program Filesten baktım "Framework v1.0 yazıyor ama ben 1.1'i yüklemiştim bu ne demektir..?

Ayrıca ben Esetin sınırsız sürümünü kullanıyorum satın almadım yahut internetten indirmedim Bilgisayarı mı servisine götürdüğüm de orada yüklemişlerdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Lütfen yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.