Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN!!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bi radeon 9250 128mb bi ekran kartım war 4-5 ay önce ekranda mavi ve yeşil noktalr çıkmaya başladı, direct-x yada ekran kartını yeniden yüklediim de bilgisayarı yeniden kapatana kadar düzeliyordu fakat geçen gün bi oyun oynadım ve tam hatırlamıyorum bişey ler sıfırlandı gibisinden bi yazı çıktı ve hiçbir oyun çalışmamaya başladı oyuna girergirmez aynı mesaj çıkıyordu bende bunun üzerine format attım fakat şimdi ekran kartını yüklediğimde bilgisayar açılınca ekran tamamen karanlık oluyor naaapa bilirim :'(

• NOT:Format işe yaramıyo.. ayrıca şu anda ekran kartı yüklü deil o şekilde açabiliom bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentry_Ice -- 19 Mayıs 2006; 12:17:00 >
  • ekran kartının farklı bi sürücüsünü yüklemeyi denersen belki işe yarayabilir...bi de ekran kartın oc li mi??fazla oc yaparsan restleme,noktalanma vs.gibi durumlar meydana çıkabilir...
  • ekran kartına oc yapmadım ve bilgisayar ilk geldiinden beri bunu kullanıyorum birkaç kere format attım ve o driver ı yükledim sorun çıkmadı ama bi gün ansızın ortaya çıktı :(
  • ekran kartının ömrü bitmiş olabilir
  • eet o olabilir :(((
  • ama bi dakka aklıma geldi eger öyleyse nasıl ben şimdi driver ı yüklemeden nasıl kullanabiliom ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 gün önce açıldı
    Lütfen yardım edin..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windowsun soft modundasın donanım kullanmaz 2 mb s3 pci ekran kart gibi kullanır kartını.
  • Aynı kart bende de var. Kartı ne zaman aldığını söylersen ömrünün bitip bitmediğini anlayabiliriz. Bence ekran kartını değiş olmaz(bende değişecem)istemiyorsan ii bir bilgisayarcı bulman gerek bence.
  • ASLINDA KONUŞULACAK PEK BİŞİ YOK.ZATEN O KIRMIZI YEŞİL NOKTALAR HERŞEYİ AÇIKLAMAYA YETİYOR...SENİN EKRAN KARTI MAALESEF GEBERMİŞ.YADA SÜRÜCÜSÜ UÇMUŞŞ.GÜNCEL SÜRÜCÜ KURUP DENE OLMUYOSA YAPACAK PEK BİŞİ YOK.KOLAY GELSİN ARKADAŞIM..
  • bencede ekran kartın ... bitmiş artık yenisi al ... olmassa .. 2mblikle idare et :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentry_Ice

benim bi radeon 9250 128mb bi ekran kartım war 4-5 ay önce ekranda mavi ve yeşil noktalr çıkmaya başladı, direct-x yada ekran kartını yeniden yüklediim de bilgisayarı yeniden kapatana kadar düzeliyordu fakat geçen gün bi oyun oynadım ve tam hatırlamıyorum bişey ler sıfırlandı gibisinden bi yazı çıktı ve hiçbir oyun çalışmamaya başladı oyuna girergirmez aynı mesaj çıkıyordu bende bunun üzerine format attım fakat şimdi ekran kartını yüklediğimde bilgisayar açılınca ekran tamamen karanlık oluyor naaapa bilirim :'(

Ekran kartın ısınıyor. Tuhaf bu kart nasıl ısınabilirki? Altı üstü 9250. Ama bahsettiğin noktacıklara "Artifact" deniyor. Bu da ısınmadan kaynaklanıyor. O "sıfırlandı" mesajı da Ati'nin sürücüsüna ait. "vpu recovery" denilen olay. Ekran kartında bir sorun oluştuğunda(özellikle ısındığında) zarar görmemesi için grafik işlemci sıfırlanıyor.
    1-)Ekran kartının fanını kontrol et. Yoksa fan taktır.
    2-) Kasa sıcaklığını kontrol altında tut. Kasanı kapalı yerlere koyma. Mümkünse bir iki kasa fanı tak.
    Önce birinci şık. Başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.