Şimdi Ara

lütfen yardım edin acele kadıköyde psp ve psp oyunu satan yerler....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadıköy de psp oyunu 2. el weya ucuza satan terler var mı yada takas yapan yerler??? bide kadıköyde psp yi nereden alabilirim?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesuranil -- 24 Aralık 2005 20:50:40 >

• cd lazım mı abi?die dolşan yüzlerce insan war
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekinnike

cd lazım mı abi?die dolşan yüzlerce insan war

bunların umd lazım mı abi deye dolaşanı war mı??
  • kadıköyde psp yi yazıcıoğlu hanın ilk giriş katında tam karşında bi dükkan var orda bulabilirsin oyunlarıda olması lazım orda
  • dostlar yeni bir baslık açmıyayım dedim... bugün yani salı öğlen kadıköy e psp bakmaya gideceğim, aceba yazıcıoğlundaki dükkanlar bayram dolayısıyla kapalı mıdır ?

eğer kadıköy de ya da bostancı tarafında güvenilir açık dükkan biliyorsanız ve tel ini verebilirseniz çok müteşekkir olurum...

almak istediklerim...

- psp value pack siyah V1.50,51,52 ya da V2.0
    - psp screen protector
    - usb kablo data + şarj
    - 2 gb Memory Stick Pro Duo
    - logitech playgear pocket siyah

şimdiden saolun varolun...
  • bayram bayram kafana mı vurdu psp yok be dostum kım acar bayram sabahı sen yarın ın enıyısı .. resmı tatıl sonuçta ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp çok yavaş yardım!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköy'de var mı harbi PSP'ci
  • Yazıcıoğlunun alt katında var.
  • hortlamış
  • Konsolium dan gecen cumartesi aldım
  • Bende psp almayı düşünüyorum size tavsiyem kesinlikle kadıköyde world pc diye bir yer var yazıcıoğlu işhanının
    yakınlarında bir yerdir kime sorsanız bilir kesinlikle her türlü konsolu ordan almanızı tavsiye ederim çünkü çok uygundur
    Mesela:
    Sony Psp 3004 Slim+kılıf+kulaklık+data kablosu+30 oyun+kırılmış versiyon+vs....
    ben bu kadar hatırlıyorum ama ps2,ps3,nintendo wii,xbox360.....vs..çok uygundu

sahibinden.com da aratarak bulabilirsiniz.adresini,yerini.vb..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.