Şimdi Ara

Lütfen yardım edin babam pc nin içine etmiş hiçbi program açılmıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayardaki hiçbişi msn den oyunlara hiçbişi açılmıo babam bişi indirmiş gerizekalı mal gitmiş birlikte aç diyip windows media player classic seçmiş beyinsiz şimdi hiçbişi açılmıo format atcam oda açılmıo acer aspire 5920G laptop un modeli ne açmaya çalışırsam windows media player classic açılıo lütfen yardım edermisiniz

• Neden format atamıyorsun ki? Format atmak için Windows'a girmene gerek yok.
  • sen nasıl bi evlatsın. Sorunun çözümü var ama senin gibi birine kimse anlatmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

sen nasıl bi evlatsın. Sorunun çözümü var ama senin gibi birine kimse anlatmaz
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Generation Y

+1

Alıntıları Göster
    +11
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    lol böyle evlatlardamı vardı bunu görmek beni çok üzdü evladım seni reddediyorum evlatlık almıştım saten

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

lol böyle evlatlardamı vardı bunu görmek beni çok üzdü evladım seni reddediyorum evlatlık almıştım saten

şimdi diyeceksin bu kadar üyeden mi öğrenecem ahlak dersini kesinlikle evet laptopun kırılsın bozulsun hatta tüm elektroniklerin bozulsun bi baban yanında olsun yeter. kaybetmeden hiç birşeyi anlamazsın allah hem sana akıl fikir hem de tüm babalarımıza uzun ömürler versin.

sorunun çözümü : gidip babandan özür dileyeceksin ve baba oğul birlikte bilgisayarınıza format atacaksınız (eminim ki babana bagırıp kızmıssındır)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpan97

bilgisayardaki hiçbişi msn den oyunlara hiçbişi açılmıo babam bişi indirmiş gerizekalı mal gitmiş birlikte aç diyip windows media player classic seçmiş beyinsiz şimdi hiçbişi açılmıo format atcam oda açılmıo acer aspire 5920G laptop un modeli ne açmaya çalışırsam windows media player classic açılıo lütfen yardım edermisiniz

insan babası için böyle konuşur mu? Eğer baban geri zekalı ise sen de geri zekalısın demektir.( malum gen meselesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: alpan97

bilgisayardaki hiçbişi msn den oyunlara hiçbişi açılmıo babam bişi indirmiş gerizekalı mal gitmiş birlikte aç diyip windows media player classic seçmiş beyinsiz şimdi hiçbişi açılmıo format atcam oda açılmıo acer aspire 5920G laptop un modeli ne açmaya çalışırsam windows media player classic açılıo lütfen yardım edermisiniz

insan babası için böyle konuşur mu? Eğer baban geri zekalı ise sen de geri zekalısın demektir.( malum gen meselesi)
    hayırlı evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: ardazzi

hayırlı evlat

Alıntıları Göster
    yani olabilir insan halidir yanlış birşe yapmıştır ama ona böyle laflar neden söylüyosnz anlamış deilim sonuçta bu bi elektronik parça allah göstermesin babanız hayatını kaybetti onun geri dönüşü yok ama laptob bozulsa yansa gider yenisini alır kullanırsın ama baba imkansız!
  • quote:

AYNEN BENDE BUNU YAZACAKTIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

AYNEN BENDE BUNU YAZACAKTIM

Alıntıları Göster
    devam et evladım öyle konuşmaya.. yokluğunda anlaşılırmış herşeyin değeri.. yüreğim sızladı o yazdıklarını görünce.. müstahaksın sen her türlü musibete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

devam et evladım öyle konuşmaya.. yokluğunda anlaşılırmış herşeyin değeri.. yüreğim sızladı o yazdıklarını görünce.. müstahaksın sen her türlü musibete..

Alıntıları Göster
    Şöyle bir durum olabilir.... Baba memleketimde bolca bulunan psikopat baba formatında olabilir. Bu gibi durumlarda babanın yaptıgı her yanlış fena göze batar ve bardagı taşıran son damla etkisi yaratır. O sinirle arkadaş böyle bir mesaj atmış olabilir ama bu yine de yapılan hakareti haklı çıkarmaz elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Şöyle bir durum olabilir.... Baba memleketimde bolca bulunan psikopat baba formatında olabilir. Bu gibi durumlarda babanın yaptıgı her yanlış fena göze batar ve bardagı taşıran son damla etkisi yaratır. O sinirle arkadaş böyle bir mesaj atmış olabilir ama bu yine de yapılan hakareti haklı çıkarmaz elbette.

Alıntıları Göster
    Herhangi bir dosyanın üzerinde sağ tıklayarak birlikte aç kısmından varsayılan prog.kullan seçeneğini deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_erdi

Herhangi bir dosyanın üzerinde sağ tıklayarak birlikte aç kısmından varsayılan prog.kullan seçeneğini deneyin

Alıntıları Göster
    Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Yazık.

Alıntıları Göster
    ne safsınız bee yem atmış sizde yemişsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar

ne safsınız bee yem atmış sizde yemişsiniz...

Alıntıları Göster
    babası yakaladı galiba.
    cevap falan yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagortagos
    babası yakaladı galiba.
    cevap falan yazmıyor

İlahi Zagortagos :D Biraz değişik bir hitap oldu ama napalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelsgoodman

quote:

Orijinalden alıntı: zagortagos
    babası yakaladı galiba.
    cevap falan yazmıyor

İlahi Zagortagos :D Biraz değişik bir hitap oldu ama napalım artık

Alıntıları Göster
    kullandığın işletim sistemi w7 veya vista ise yeni bir oturum aç.yeni açtığın oturuma gir.ordan program ekle veya kaldıra gir.solda windows özelliklerini aç veya kapat var ona tıkla orda media özellikleri var onun alt başlığı olarakda windows media player var o tik seçili büyük ihtimal tiki kaldır kaydet çık bilgisayarını yeniden başlat gir eski öbür oturumunla büyük ihtimal çözülecek sorunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: chevythunder

kullandığın işletim sistemi w7 veya vista ise yeni bir oturum aç.yeni açtığın oturuma gir.ordan program ekle veya kaldıra gir.solda windows özelliklerini aç veya kapat var ona tıkla orda media özellikleri var onun alt başlığı olarakda windows media player var o tik seçili büyük ihtimal tiki kaldır kaydet çık bilgisayarını yeniden başlat gir eski öbür oturumunla büyük ihtimal çözülecek sorunun.

Alıntıları Göster
    adam liseli beyler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.