bilgisayardaki hiçbişi msn den oyunlara hiçbişi açılmıo babam bişi indirmiş gerizekalı mal gitmiş birlikte aç diyip windows media player classic seçmiş beyinsiz şimdi hiçbişi açılmıo format atcam oda açılmıo acer aspire 5920G laptop un modeli ne açmaya çalışırsam windows media player classic açılıo lütfen yardım edermisiniz
Neden format atamıyorsun ki? Format atmak için Windows'a girmene gerek yok.
sen nasıl bi evlatsın. Sorunun çözümü var ama senin gibi birine kimse anlatmaz
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Generation Y
+1
Alıntıları Göster
+11
quote:
Orijinalden alıntı: nothingalex
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
lol böyle evlatlardamı vardı bunu görmek beni çok üzdü evladım seni reddediyorum evlatlık almıştım saten
quote:
Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı
lol böyle evlatlardamı vardı bunu görmek beni çok üzdü evladım seni reddediyorum evlatlık almıştım saten
şimdi diyeceksin bu kadar üyeden mi öğrenecem ahlak dersini kesinlikle evet laptopun kırılsın bozulsun hatta tüm elektroniklerin bozulsun bi baban yanında olsun yeter. kaybetmeden hiç birşeyi anlamazsın allah hem sana akıl fikir hem de tüm babalarımıza uzun ömürler versin.
sorunun çözümü : gidip babandan özür dileyeceksin ve baba oğul birlikte bilgisayarınıza format atacaksınız (eminim ki babana bagırıp kızmıssındır)
quote:
Orijinalden alıntı: alpan97
bilgisayardaki hiçbişi msn den oyunlara hiçbişi açılmıo babam bişi indirmiş gerizekalı mal gitmiş birlikte aç diyip windows media player classic seçmiş beyinsiz şimdi hiçbişi açılmıo format atcam oda açılmıo acer aspire 5920G laptop un modeli ne açmaya çalışırsam windows media player classic açılıo lütfen yardım edermisiniz
insan babası için böyle konuşur mu? Eğer baban geri zekalı ise sen de geri zekalısın demektir.( malum gen meselesi)
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
Orijinalden alıntı: alpan97
insan babası için böyle konuşur mu? Eğer baban geri zekalı ise sen de geri zekalısın demektir.( malum gen meselesi)
hayırlı evlat
quote:
Orijinalden alıntı: ardazzi
hayırlı evlat
Alıntıları Göster
yani olabilir insan halidir yanlış birşe yapmıştır ama ona böyle laflar neden söylüyosnz anlamış deilim sonuçta bu bi elektronik parça allah göstermesin babanız hayatını kaybetti onun geri dönüşü yok ama laptob bozulsa yansa gider yenisini alır kullanırsın ama baba imkansız!
quote:
AYNEN BENDE BUNU YAZACAKTIM
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67
quote:
AYNEN BENDE BUNU YAZACAKTIM
Alıntıları Göster
devam et evladım öyle konuşmaya.. yokluğunda anlaşılırmış herşeyin değeri.. yüreğim sızladı o yazdıklarını görünce.. müstahaksın sen her türlü musibete..
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
devam et evladım öyle konuşmaya.. yokluğunda anlaşılırmış herşeyin değeri.. yüreğim sızladı o yazdıklarını görünce.. müstahaksın sen her türlü musibete..
Alıntıları Göster
Şöyle bir durum olabilir.... Baba memleketimde bolca bulunan psikopat baba formatında olabilir. Bu gibi durumlarda babanın yaptıgı her yanlış fena göze batar ve bardagı taşıran son damla etkisi yaratır. O sinirle arkadaş böyle bir mesaj atmış olabilir ama bu yine de yapılan hakareti haklı çıkarmaz elbette.
quote:
Orijinalden alıntı: kemal dogan
Şöyle bir durum olabilir.... Baba memleketimde bolca bulunan psikopat baba formatında olabilir. Bu gibi durumlarda babanın yaptıgı her yanlış fena göze batar ve bardagı taşıran son damla etkisi yaratır. O sinirle arkadaş böyle bir mesaj atmış olabilir ama bu yine de yapılan hakareti haklı çıkarmaz elbette.
Alıntıları Göster
Herhangi bir dosyanın üzerinde sağ tıklayarak birlikte aç kısmından varsayılan prog.kullan seçeneğini deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: ay_erdi
Herhangi bir dosyanın üzerinde sağ tıklayarak birlikte aç kısmından varsayılan prog.kullan seçeneğini deneyin
Alıntıları Göster
Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.
Yazık.
Alıntıları Göster
ne safsınız bee yem atmış sizde yemişsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar
ne safsınız bee yem atmış sizde yemişsiniz...
Alıntıları Göster
babası yakaladı galiba. cevap falan yazmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: zagortagos babası yakaladı galiba. cevap falan yazmıyor
İlahi Zagortagos :D Biraz değişik bir hitap oldu ama napalım artık
quote:
Orijinalden alıntı: feelsgoodman
quote:
Orijinalden alıntı: zagortagos babası yakaladı galiba. cevap falan yazmıyor
İlahi Zagortagos :D Biraz değişik bir hitap oldu ama napalım artık
Alıntıları Göster
kullandığın işletim sistemi w7 veya vista ise yeni bir oturum aç.yeni açtığın oturuma gir.ordan program ekle veya kaldıra gir.solda windows özelliklerini aç veya kapat var ona tıkla orda media özellikleri var onun alt başlığı olarakda windows media player var o tik seçili büyük ihtimal tiki kaldır kaydet çık bilgisayarını yeniden başlat gir eski öbür oturumunla büyük ihtimal çözülecek sorunun.
quote:
Orijinalden alıntı: chevythunder
kullandığın işletim sistemi w7 veya vista ise yeni bir oturum aç.yeni açtığın oturuma gir.ordan program ekle veya kaldıra gir.solda windows özelliklerini aç veya kapat var ona tıkla orda media özellikleri var onun alt başlığı olarakda windows media player var o tik seçili büyük ihtimal tiki kaldır kaydet çık bilgisayarını yeniden başlat gir eski öbür oturumunla büyük ihtimal çözülecek sorunun.