Arkadaslar sevgilisnden ayrılan biri nasıl onu sewmediğini ona anlatabilir,bana güzel sözler lazım lütfen herkes yazsın bişiler.......
quote:Orjinalden alıntı: buraklogoglu Arkadaslar sevgilisnden ayrılan biri nasıl onu sewmediğini ona anlatabilir,bana güzel sözler lazım lütfen herkes yazsın bişiler....... Ayrılmak içinmi seviyorsunuz????????? Bir kere sevecen ama adam gibi sevecen, 1000 kere düşünecen 1 kere karar verecen. Yoksa el öpmekle dudak aşınmaz, arar durursun
quote:Orjinalden alıntı: domainci_ quote:Orjinalden alıntı: buraklogoglu Arkadaslar sevgilisnden ayrılan biri nasıl onu sewmediğini ona anlatabilir,bana güzel sözler lazım lütfen herkes yazsın bişiler....... Ayrılmak içinmi seviyorsunuz????????? Bir kere sevecen ama adam gibi sevecen, 1000 kere düşünecen 1 kere karar verecen. Yoksa el öpmekle dudak aşınmaz, arar durursun aynen sevgiyi bulmak çok zor hayat sevdikçe birseyleri paylaştıkça güldükçe anladıkça güzeldir sevin sevilin ayrılmayı düşünmeyin...
hayatımda başka bir kız var de kızın adresini ver,telefununu adresini vesaire vesaire........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!