ARKADAŞLAR NOKİA 6500 SLİDE ALDIM TELEFONLA RESİM ÇEKİYORUM ÇEKTİKTEN SONRA DOSYA AÇILAMIYOR DİYE UYARI VERİYOR VE AÇMIYOR RESMİ. NE SORUNU VAR ANLAMADIM BAZEN AÇIYO BAZENDE AÇMIYOR RESMİ DELİ OLACAM BOZUK MU ? YOKSA KAMERASI.İLLLA RESİM ÇEKMEK İSTERSEN 20 VEYA 25 SANİYE BASILI TUTMAN GEREKİYOR ÇEKİM TUŞUNA .TELEFONU AYNI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
servise götürmeni tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: lütfen yardım edinAS
ARKADAŞLAR NOKİA 6500 SLİDE ALDIM TELEFONLA RESİM ÇEKİYORUM ÇEKTİKTEN SONRA DOSYA AÇILAMIYOR DİYE UYARI VERİYOR VE AÇMIYOR RESMİ. NE SORUNU VAR ANLAMADIM BAZEN AÇIYO BAZENDE AÇMIYOR RESMİ DELİ OLACAM BOZUK MU ? YOKSA KAMERASI.İLLLA RESİM ÇEKMEK İSTERSEN 20 VEYA 25 SANİYE BASILI TUTMAN GEREKİYOR ÇEKİM TUŞUNA .TELEFONU AYNI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
resimi nasıl çekiyosun anlamadım? deklanşöre önce bir miktar basılı tut, ekranda yeşil kare çıkınca sonuna kadar bas. yada orta tuşa basılı tut. yeşil kare çıkınca parmağını çek. o kadar beklemene gerek yok 2sn de odaklar... hafıza kartına kaydediyosan hafıza kartında sorun olabilir... arka kapak iyi oturmuyosa hafıza kartını okumaz. yazlımsal bi sorunda olabilir. yazlımını 6.60 yükseltmeni tavsiye ederim. birde resimleri tel hafızasına kaydederek dene.
bu anlatattıklarımla sorunu halledemezsen servise başvurmanı tavsiye ederim..