Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN Çok ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dün 2. El ıphone 3Gs 16 Gb Aldım . Ama ımeı kaydına bakıyım derken Telefona ımeı sorgulamada yolcu naklı ıle gelen g fılan dıyordu :( satıcıyı aradım urun gs dedı Kutusunuda 3Güne Verecem Dedi. Şimdi Ben Ürünün 3Gs mi yoksa 3G mi Olduğunu tam Olarak Nerden Öğrenebilirim.
    İLK DEFA IPHONE KULLANIYORUM.

• imei kayitli o konuda skinti yok. İmei sorgusunda iphone 3gs yazmasi lazim
  • yolcu nakli ile gelen cihazlari tekrar pasaporta kaydettiremezsiniz.ayrica bunu sadece uzerine kayitli numara kullanir.dikkatli olun.
  • Resimde en baştakı Iphone 2g, ikinci Iphone 3g, üçüncü ise Iphone 3gs, gördüğünüz gibi 3g yle 3gs in arka kapakları benzemesine rağmen yazı fontunda ve renginde farklılık var. 3g daha silik, 3gs daha koyu.

LÜTFEN YARDIM EDİN Çok ACİL

Öte yandan 3gs te otomatik netleme yapabilen 3.2mp kamera var, 3g de 2mp + video kayıtta yapabiliyor 3gs.

3gs te manyetik pusula var, programlarda görürsünüz.

quote:

Orijinalden alıntı: lparasidl

Şimdi Ben Ürünün 3Gs mi yoksa 3G mi Olduğunu tam Olarak Nerden Öğrenebilirim.
    İLK DEFA IPHONE KULLANIYORUM.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• evet yeteri kadar açıklama yapılmış
  • "kamera" uygulamasında video çekimi varsa 3GS cihazdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

"kamera" uygulamasında video çekimi varsa 3GS cihazdir.

Evet en kısa ve öz anlama yöntemi. Video varsa [S] var yoksa yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ınanın cok ısıme yaradı bu bılgıler . benımde daha on cekı arastırmalarımda 3gs de bluetooth ve vıdeo var denılmıstı bu 3g ye vıdeo programı atmıslar ama cameradan farklı bır yerden gırılıyor bluetooth da vardı bende 3gs sandım . bugun gıttım dedım boyle boyle kardes kusura bakma dedı 2 ıphone vardı yanlısını satmısız dedı sen cıhazı 2 gun kullan baska ıphone 3gs 16 gelıcek onunla gerı degıstırırım co0k ozur dılerım dedı sorunuda sanırım cozduk gıbı her seyden dolayı cok tesekkur ederım sızlelrede =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.