Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin:(IPhone ' Tamir Gerekiyor ' Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mesaj yazıyordum göndermek istedim bir anda böle bir uyarı verdi."Tamir Gerekiyor" ne şebeke görebiliyor(turkcell) nede kablosuz ağ...

telefonu 6 ay önce aldım kırılmış ve türkçeye çevrilmiş bir tel.

lütfen yardım edin, bu konuda çok bilgisizim, format atılmasımı gerekiyor, bunu nasıl yapabilirim programmı gerekiyor, eğer yaparsam yani fabrika ayarlarına geri dönersem tekrar kırılması ve türkçeleştirilmesi mi gerekecek, lütfen yardım edin gerçekten çok üzüldüm.:(

• arkadaşlar ne yaptıysam düzelmiyor, açtım kapattım, krtı çıkartıp tekrar taktım banamısın demiyor nedir bunun sorunu:(
  • Pm
  • abi yok pm de birşey anlamadım:)
  • bende aynı hatayı almıştım komple comminication board değişti 150$ gibi masrafı oldu
    inşallah öyle bişey değildir
  • restore yap buyuk olsalıkla düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

restore yap buyuk olsalıkla düzelecektir.

abi rstore nasıl yapılıyor bir bilsem..:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iphone'u PC'ye bağla, itunes'u aç. itunes'da Telefonunun simgesine 1 kere tıkla. çıkan menü Sync menüsüdür. en baştaki sekmede 1) UPDATE , 2) RESTORE tuşları olmalı. RESTORE'ye tıklaman yeterli...

ama sorunun düzelirmi bilmiyorum. hiç başıma gelmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Hocam iphone'u PC'ye bağla, itunes'u aç. itunes'da Telefonunun simgesine 1 kere tıkla. çıkan menü Sync menüsüdür. en baştaki sekmede 1) UPDATE , 2) RESTORE tuşları olmalı. RESTORE'ye tıklaman yeterli...

ama sorunun düzelirmi bilmiyorum. hiç başıma gelmedi...

dostum dediklerini yaptım önce pc ye bağladım sonra Iphone de ki iTunes e bir kere tıkladım ve "ITunes mağzasına bağlanamadı, ulaşabilmek için bir kablosuz ağa bağlanmalısınız "uyarısı çıktı.

ne yapmalıyım, veya doğru işlemler mi yaptım acaba dediğim gibi çok cahilim bu konuda:(
  • version 1.4(4A102) 16 GB hafızalı...

buna göre pc ye hangi programı yüklemeliyim bu restore işi için
  • iphone daki değil pc deki itunes arkadaşım
  • Hocam iphone'daki iTunes'a değil.... PC'de itunes olucak. apple.com sitesinden PC için itunes yükle bilgisayara....

Varsa eğer anlattıklarımı Pc'deki itunes ile yapıcaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.