Şimdi Ara

lütfen yardım edin şütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msnim açılmıyor child control diyip açmıyor acaba bir çeşit virüs mü yoksa cevaplarınızı bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: catsdreams

arkadaşlar msnim açılmıyor child control diyip açmıyor acaba bir çeşit virüs mü yoksa cevaplarınızı bekliyorum...
  • kardeş kullandığın bi program engelliyo herhalde msnni
  • öylemi nasıl düzeltebilirim acaba? bide asbim yapmış olabilir mi engellemiş olabilir mi msne girmemi?
  • yok be niye niye engellesinler. ama son kurduğun programları bi kaldır dene olmadı spy tartaması yap.
  • bir kişiyede danıştım abin engellemiş dediler sapıklar olmasın diye falan. antivirüs taramasında hiçbirşey çıkmadı. en son da bi program kurmadık abimin dosyasından girebiliyorum ama benden olmuyor. abim dosyasına şifre koyunca giremiyorum onada. msnimide açamıyorum..
  • yok mu başka bilen yaa...
  • abinden rica et
    cocuk kilidini kaldırsın

veya format at
    herseyi yeniden kur diyecegim ama yine kilitler
  • kardeş msn engelleme programları var istersen gönderirim sana adresini yazarsın düselirmi bilmiyom ama başkasının engellediğini aynı programdan düseltmek olurmu bilmem
  • demekki abim yapmış malesef kilidi kaldıramaz şuan denizlide ve mayısta falan gelecek. manitörde bozuk küçük tvye takılı ve yazılar net gözükmüyor format atmam çok zor. off ne yapacağım yaaa
  • pmde adresimi yazdım ama olur mu acaba?
  • ekledim msn ye bi dene belki olur
  • yollamayı düşünüomusun??
  • işte bak girdim bir müddet sonra düşüyorum olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catsdreams -- 26 Şubat 2006; 21:02:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.